Veiligheid van cadeaukaarten

EGI Waarborg

De cadeaukaarten van YourGift hebben jarenlang het EGI waarborg waardoor het saldo op onze cadeaukaart 100% is gegarandeerd en er geen faillissement risico is. Een EGI staat onder toezicht van de Nederlandsche Bank. Dit maakt onze Cadeaukaart met 100% garantie tot één van de veiligste Cadeaukaarten in de markt.

Kan ik mijn YourGift Cadeaukaart nu besteden? Absoluut!

De YourGift Cadeaukaart is te besteden bij de vele online-acceptanten of geheel of deels te doneren aan een goed doel. En verloopt de onbeperkte geldigheidsduur dan is de YourGift cadeaukaart in te wisselen voor een nieuwe YourGift cadeaukaart of een ander A-Merk cadeaukaart.

Welke Cadeaukaart kunt u in deze tijd het beste geven?

Dat is de digitale YourGift Cadeaukaart. Deze is snel en simpel te leveren en direct te besteden. De voorwaarden zijn identiek aan die van de fysieke YourGift Cadeaukaart, dus een ruime geldigheidsduur en 100% saldogarantie. Maar wij bieden ook andere digitale Cadeaukaarten aan waaronder die van Bol.com en Thuisbezorgd.nl. Kortom wil je 100% veiligheid kies dan altijd voor een Cadeaukaart met een EGI waarborg. Alle YourGift Cadeaukaarten hebben een EGI waarborg. Neem ook eens een kijkje bij ons gehele aanbod.