All you need is YourGift

All you need is YourGift

Dat vinden wij al jaren!

Om te benadrukken dat YourGift Cards ook werkelijk dé cadeaukaart is die je nooit meer vergeet,  introduceerde het hele YourGift team op 19 mei j.l. in hartje Apeldoorn de campagne   ‘All You Need is YourGift‘.

All you need

Speciaal hiervoor lieten we de échte All You Need is Love caravan naar Apeldoorn komen en kon je tegen ‘niemand minder dan’ Jim Bakkum vertellen waarom jouw vader, moeder, oma, opa, kind en/of geliefde zo bijzonder is en waarom juist hij/zij een YourGift Card verdient. Meerdere malen heb ik die dag afgevraagd dat er velen ‘All You Need is Jim’ gedacht moeten hebben. Want eerlijk is eerlijk, naast hem aanschuiven op dé bank is,…..
All you need.

A Propos

Om dit mediaspektakel onvergetelijk te maken werd iedereen binnen YourGift ingedeeld voor verschillende taken. Aangezien ik, mede door Jim wellicht, te snel van me à propos gebracht kon worden, werd ik ingezet als propper.  Voordat ik aan deze bijzondere taak begon heb ik me natuurlijk uitgebreid laten inlichten.  Zo luidt de definitie: Propper is de afkorting van promoter waarbij een vaak jong aantrekkelijk ogende dame (jawel) door middel van flyers (maak kans op een YourGift Card t.w.v. € 100,- ) een product of dienst aanbiedt.

Ik prop,…

Het flyeren gaat me goed af. Mensen stoppen even met shoppen en vertellen mij de meest oprechte  en persoonlijke verhalen over hun vader, vrienden of familieleden en willen maar wat graag ‘live’ de All You need is YourGift Caravan van binnen aanschouwen.  Zo vertelt een meisje van een jaar of drie, tussendoor smikkelend van haar softijsje, dat haar papa de aller, aller, allerliefste is omdat hij altijd nieuwe glitterjurkjes voor haar meebrengt. Een luchtig gesprek wordt afgewisseld voor een zwaarder verhaal en ik merk, dat naast een stapel flyers, een doos tissues pure noodzaak is. Ik prop mijn tranen weg,..

Ondertussen doet ook Jim zijn werk goed en verblijdt hij twee vers getrouwde stellen bij het verlaten van het gemeentehuis met een YourGift Card. Wederom gepaard met een bijzonder verhaal.

Dé cadeaukaart die je nooit meer vergeet.

Het werd een onvergetelijke dag.  Niet alleen door Jim Bakkum, mijn nieuwe ervaring als propper of door de bijzondere Vaderdag- en familieverhalen die we hebben mogen horen.  Onvergetelijk hebben we het vooral samen gemaakt.  Want werken met hét YourGift team, voelt toch een beetje als familie.