Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Alzheimer Nederland aangesloten bij YourGift Cards

Alzheimer Nederland aangesloten bij YourGift Cards

Alzheimer Nederland heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen. Daarbij bieden wij bedrijven en instellingen, die de YourGift Cadeaukaarten afnemen, de mogelijkheid om 3% over de totaal afgenomen kaartwaarde te doneren aan een door hen gekozen goed doel. Dit is nu ook mogelijk om te doneren aan Alzheimer Nederland.

Over Alzheimer Nederland
Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dementie is de naam voor een combinatie van symptomen (een syndroom), waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. Dementie is een verzamelnaam voor ruim vijftig ziektes. De meest voorkomende vorm van dementie is de ziekte van Alzheimer.

Alzheimer Nederland maakt onderzoek naar dementie mogelijk. Zij doen dit onder andere door onderzoek te financieren. Ook werken ze samen met onderzoekers, bedrijven en particulieren. Zo zetten ze samen met wetenschappers Alzheimer Centra op, waar onderzoek, behandeling en begeleiding samenkomen.

Kijk voor meer informatie op www.alzheimer-nederland.nl

Over YourGift Cards
YourGift Cards is het platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen en te verzilveren voor een ander A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Voor meer informatie over zakelijk bestellen klik hier.