Behind the Christmas Scenes

Behind the Christmas Scenes

Begint het al te kriebelen?

Met een kleine maand te gaan, lijkt het voor de meesten onder ons misschien nog ver weg.  Maar nu de dagen korter en kouder zijn geworden zijn wij bij YourGift al helemaal klaar voor de heerlijke feestelijke decembermaand.

Hoog zomerse winterbui

En dat begon bij ons al met de opnames van onze kerstcommercial op een zwoele nazomer dag in september.  Op een prachtige locatie in het oosten van het land (daar wonen immers de wijzen) werden de herfstasters vervangen voor tijdelijke kerstdecoratie. De kaarsjes werden ontstoken en de familiefoto’s werden vervangen,…

Samengesteld gezin voor één dag,…

Inderdaad voor onze kerstcommercial werd hét ideale Hollandse kerstgezin gecreëerd in een typisch In-Holland-staat-een-huis, huis, met heerlijke hapjes en drankjes waar Heel-Holland zo ontzettend van kan genieten.  Hiervoor dienden we de originele foto’s aan de muur even te verwijderen voor gezinsfoto’s van ons volmaakte samengestelde gezin voor één dag.

Kerstgevoel vanaf september

Het was hard werken:  voor de filmcrew, onze acteurs en voor ons, maar het resultaat mag er wezen!
Een kerstcommercial die ons vanaf de dag van het filmen tot ver na december in een kerststemming brengt.  30 seconden die synoniem staan aan een goed gevoel en aandacht voor elkaar.

All I want for Christmas

En dus zijn wij al vanaf die prachtige nazomer dag in september,  met de radio zachtjes op de achtergrond, waar Last Christmas en Jingle Bells elkaar in rap tempo opvolgen, hier allang in de kerststemming.  Want het beste cadeau dat je iemand en jezelf kan geven is een goed gevoel.

En een YourGift Card! Dus,  All I Want for Christmas is You(rGift)!