De Bekerfinale die je nooit meer vergeet!

De Bekerfinale die je nooit meer vergeet!

Bekerfinale FC Utrecht – Feyenoord

Deventer 20 april 2016 – Zo’n 4 dagen vóór de bekerfinale FC Utrecht – Feyenoord, wordt het steeds grimmiger op de muren van Utrecht en Feyenoord. De afgelopen weken verschenen er diverse graffititekeningen in de aanloop naar de finale. Het begon als een waar kunstwerkje op een slooppand in het Utrechtse ondiep, een onschuldige afbeelding van  de Utrechtse Kabouter die er met de KNVB Beker vandoor gaat. Inmiddels is dit uitgemond tot een ware graffiti-oorlog waarbij de tekeningen, over en weer,  steeds venijniger worden.

Voetbal is emotie en beleving

Rudi Van der Voet, Sales Director van YourGift Cards maar bovenal groot voetbalfanaat, vindt de ophef prachtig! Voetbal is emotie en beleving. Helaas hoor je veel te vaak dat agressie een hoofdrol speelt, tijdens én na een voetbalwedstrijd. Deze kunstvorm, vervolgt Rudi van der Voet, die niet alleen volop leeft in de 2 steden, maar heel Nederland bezighoudt, heeft naast de Bekerfinale zelf, een gedeelde hoofdrol gekregen. En nu zonder agressie.

De FC Utrecht Kadokaart

Inmiddels kan worden medegedeeld dat de livegang van de FC Utrecht Kadokaart een dezer dagen plaats zal vinden. Deze kadokaart, die te verkrijgen en te verzilveren is in de FC Utrecht Fanshop, wordt gefaciliteerd door YourGift Cards. Het gehele voetbal elftal zal erop afgebeeld zijn. Door de beperkte druk zal deze giftcard een waar collectors item worden in de reeds bestaande merchandise van FC Utrecht. Grote vraag is natuurlijk hoe het elftal wordt afgebeeld: Met of zonder KNVB beker? Wij zullen de berichtgeving de komende dagen volgen op de muren van beide steden.

Voor nu kunnen we in ieder geval concluderen dat het een Bekerfinale wordt die je nooit meer vergeet.

 

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rudi Van der Voet
tel: 085 2734720 of e-mail: rudi@yourgift.com