Van een dag vol avontuur tot een mini vakantie in Juli: YourGift Eropuit Maand!

Van een dag vol avontuur tot een mini vakantie in Juli: YourGift Eropuit Maand!

Zojuist op mijn weg naar huis kruiste ik een grote gezinsauto met caravan. De familie in de donkerblauwe stationwagen met ‘sleurhut’ heeft me mijn autorit naar huis bezig gehouden, heerlijk fantaserend over de bestemming van hun reis. Wordt het de Provence in Frankrijk, de Moesel in Duitsland of het Gardameer in Italië? ‘V A K A N T I E’ Met een onuitwisbare, grote glimlach! Mijn vakantie laat nog even op zich laat wachten en toch gaf mij dit een goed gevoel. Herken je dat? Dat moment waarop je de auto- of vliegtuiggordel met een onuitwisbare, grote glimlach dicht klikt, terwijl je weet dat het een lange zit gaat worden: V A K A N T I EEen gratis portie energie! Ook wanneer je deze maand (nog) geen volgepakte koffer nodig hebt, creëer je makkelijk het vakantiegevoel door er eropuit te gaan. Een avonturier of niet, de mogelijkheden zijn eindeloos en je krijgt er een gratis portie energie voor terug! Juli: YourGift Eropuit maand Bij YourGift staat juli bekend als de Eropuit maand. Van een dag vol avontuur tot een mini vakantie in een luxe hotel. De YourGift Card biedt tal van mogelijkheden en daarom deel ik graag een aantal tips met jullie:

  • Body Worlds Amsterdam Hoe gaaf én uniek is het om je eigen lichaam van binnen te bekijken? Een bezoek aan Body Worlds Amsterdam is ideaal op een regenachtige dag.
  • Ballonvaartmaken.com Eropuit in de lucht! Een unieke ervaring waarbij vrijheid centraal staat.
  • Movie Park Germany Vlak over de grens worden de grootste bioscoopfilms werkelijkheid. Ga eropuit met je familie en maak kennis met Nickelodeon-helden als Spongebob, Dora, Nunja Turle en de Ice Age helden Sid en Scrat.
  • Fletcher Hotels Een overnachting of etentje in één van de authentieke Hotel-restaurants voor een mini-vakantie gevoel!
  • Paintball Meer avontuur? Ga samen met je vrienden op avontuur op het paintball terein. Wees op je hoede en ontwijk de verfballen.
  • Wildlands Maak een wereldexpeditie in één dag en reis door de jungle, de savanne en het poolgebied.

Bij het benoemen van deze laatste tip verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Zaterdag ga ik namelijk zelf op avontuur in Wildlands! Ik kijk al uit naar mijn ontmoeting met de giraffen tijdens de safari, de pinguïns in Nortica en de honderden vlinders in de Jungle. Volgende week staat Movie Park Germany gepland. Ondanks dat ik op dit moment niet in die blauwe stationwagen zit en ik in oktober op vakantie ga, beleef ik op deze manier 100% het vakantiegevoel. Eropuit gaan in de maand juli, heerlijk!