De Digitale YourGift Card, nieuwe ontwikkeling in de giftcard branche

De Digitale YourGift Card, nieuwe ontwikkeling in de giftcard branche

Last-minute tip

YourGift heeft weer iets nieuws. De digitale YourGift Card. De meest snelle last-minute tip om toch nog een origineel cadeau te geven.

Kant-en-klaar bosje bloemen

Iedereen maakt het wel eens mee. In deze gehaaste tijd zelfs meer dan je lief is. Op de valreep kom je erachter dat je vanavond een verjaardag of ander feestje hebt. Om toch maar iets aan te bieden is de pomp om de hoek, met de kant-en-klaar bosjes bloemen,  voor velen een uitkomst. Nog snel peuter je het prijsstickertje er zo goed mogelijk af en met een grote glimlach overhandig je iets aan het feestvarken waar jezelf nu ook niet echt gelukkig van wordt. Dat kan anders, vindt YourGift.

Digitale YourGift Card

Wij namen de proef op de som. Op de site www.yourgift.nl bestel je eenvoudig en snel de Digitale YourGift Card. Na betaling ontvang je direct een PDF bestand in je e-mail box.

Om zelf te vouwen en te knippen

Dit bestand bevat een giftcard met envelop die je zelf kan knippen en vouwen. Hmmm… Moet je hier geen origami master voor zijn? We printen het uit en merken direct dat met 5 simpele stappen het PDF bestand wordt omgetoverd tot een prachtige envelop. Leuk en eenvoudig om te doen en het ziet er echt waanzinnig uit. Wij zijn tevreden!

Verzilveren van je giftcard

In je e-mail ontvang je daarnaast nog een pincode die je nodig hebt om je giftcard te verzilveren bij alle aangesloten online shops. En dat zijn er heel wat, naast de YourGift webshop zijn er meer dan 100 andere online bestedingspunten waar je jouw digitale giftcard kunt verzilveren. Dit maakt de digitale giftcard, vanaf het vouw moment tot aan het (uit)geef moment, tot een compleet feestje.

Niet voor niets wordt er door YourGift gezegd: Maak van elke dag een geef moment. Maar heb je hier nu net even niet de tijd voor, maak dan van iedere seconde een feest moment (met de digitale YourGift Card).