EGI Waarborg

EGI Waarborg

De tijd dat er met een cadeaubon alleen een boek gekocht kon worden of maar bij één betreffende winkel in te wisselen was, is allang voorbij. Inmiddels zijn er tal van Cadeaubonnen en Giftcards op de markt welke vrijwel overal inwisselbaar zijn en waarmee ook belevenissen of activiteiten betaald kunnen worden.

De authentieke papieren cadeaubonnen raken steeds meer op de achtergrond. Zelfs de VVV bon, bij iedereen bekend, is op dit moment overstag gegaan met een prepaid plastic kaart.

Hoe differentiëren deze cadeaukaarten, die zo ontzettend met elkaar vergelijkbaar zijn, zich van de concurrent?

De meeste Giftcards of cadeaukaarten hebben een vaste waarde tussen de € 10,- tot € 100,- die in één keer besteed dient te worden.Na 1 tot 5 jaar, afhankelijk van de aanbieder, vervalt het tegoed van de kaart.

Bij YourGift Cards kies je een waarde tussen € 10,- en € 150,- en de cadeaukaart is in delen te besteden. De YourGift Cards is 27 maanden onbeperkt geldig. Daarna wordt er € 1,05 per kwartaal van het kaartsaldo afgeschreven voor het EGI waarborg. Het EGI staat voor Elektronische Geld Instelling. Dit zorgt ervoor dat iedereen die in het bezit is is van een YourGift Card deze op ieder gewenst moment kan verzilveren. de YourGift Card behoud altijd de resterende kaartwaarde. Dit maakt YourGift anders én wel zo veilig!