Gelukkig 2018

Gelukkig 2018

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan, 2018 ligt aan je voeten. Het terugkijken op het afgelopen jaar, de Top 2000, Serious Request, de vele top 10 lijstjes liggen achter ons.
365 lege witte pagina’s van het nieuwe jaarboek.

Tijd voor een lijstje goede voornemens;

1. Een beter balans tussen gezin en werk,
2. Meer bewegen,
3. Meer leuke dingen doen,
4. Meer voor een ander doen,
5. Een studie volgen,
6. De extra (kerst-)kilo’s kwijtraken.
7. Ont-stressen,
8. Stoppen met roken,
9. Stoppen met drinken,
10. ………………………

Het maakt allemaal niet uit, Go For It, een nieuw jaar met 365 dagen ligt voor je.

Misschien heb je van onder de kerstboom een YourGift Card gekregen of heb je als blijk van waardering deze van je werkgever, als eindejaarsgeschenk ontvangen.
Besteed hem, als stimulans, bij één van onze bestedingspunten, zowel online als offline.

YourGift is er 365 dagen per jaar!

Zo wordt Secretaressedag steeds populairder, want waar zouden we zijn in deze 24-uursmaatschappij zonder goede secretaresse! Heb je al eens gedacht aan de Dag van de leidster, Dag van de doktersassistente, Dag van de mantelzorg en Dag van de verpleging? Want zeg nu zelf; als je altijd in dienst van een ander kunt staan moet je wel heel speciaal zijn! Hiermee zijn de 365 dagen natuurlijk nog niet gevuld maar vergeet dan niet alle verjaardagen die je dit jaar weer in je agenda vindt, YourGift is een perfect verjaardagscadeau met miljoenen cadeau mogelijkheden!

Dus ook voor een kraamcadeau, trouwdagcadeau, sinterklaascadeau, kerstcadeau, eindejaarsgeschenk, valentijnscadeau, jubileumcadeau, housewaring cadeau, examencadeau, afstudeercadeau, bedank cadeau, afscheidscadeau, vaderdag cadeau, moederdag cadeau kun je altijd een YourGift Cadeaukaart geven.

Omdat je YourGift nooit meer vergeet, laat je gelijk een onvergetelijke indruk achter!
Het laatste goede voornemen van 2018! Shine!