Happy New Year

Happy New Year

Aftellen

Matthijs van Nieuwkerk heeft inmiddels zijn laatste woorden uitgesproken in de Wereld Draait Doorrrrrrrr. De oliebollen liggen op de schaal, de bubbels staan koud en het aftellen is begonnen,  HAPPY NEW YEAR!

Goede voornemens

Na het proosten, zoenen en het vuurwerk bezinnen we ons , zoals ieder jaar, op de goede voornemens die komen gaan.  Met mijn glas in de ene en mijn oliebol in de andere hand geef ik, ook zoals ieder jaar, toe dat de nodige (december) kilo’s (ok en overige maanden) er weer af moeten. Vanaf 1 januari zal ik dus meer bewegen en gezonder eten.   Mijn oliebolletje leg ik terug op de schaal, en de bubbels, Nou ja een slokje nog dan.

Een beter leven

Gezonder eten, meer bewegen en High Quality Time voor jezelf. Dé top 3 goede voornemens van 2017. Allemaal gericht op een beter leven voor ons zelf.  En ondanks we massaal 24/7 bezig zijn om onze online Social Media contacten te onderhouden hoor je vrijwel nooit welke sociale voornemens we komend jaar in gedachte hebben.

Het streven voor 2017

Laten we 2017 daarom eens starten met een (geef) moment voor een ander. Gewoon een beetje liever zijn voor elkaar en iets meer aandacht geven.  Buiten het feit dat geven veel leuker is dan krijgen, wordt de wereld er ook direct een stukje mooier van.  Een prima streven voor het komende jaar.   Ik drink er een glaasje bubbels op!

De mooiste voornemens en geef momenten van YourGift

1. YourGift aan een goed doel,..

2. Samen uit eten (uiteraard kun je betalen met YourGift Card)

3. Telefoon uit, laptop dicht en ouderwetse gezelligheid