Heel Holland Zorgt!

Heel Holland Zorgt!

Met het hart op de juiste plaats!

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met de zorg. Of het nu gaat om een geboorte of een overlijden de medewerkers in Zorg en Welzijn staan altijd voor iedereen klaar. Het werk dat zij verzetten verdient zoveel respect. Ik weet niet of ik het zou trekken.

Mantelzorg

Ook ik weet helaas maar al te goed wat het betekent als je met de zorg te maken krijgt. Toen mijn vrouw MS kreeg heb ik van dichtbij kunnen meemaken wat zorg- en welzijnsmedewerkers voor je doen. Deze mensen werken zo ontzettend hard en staan dag in dag uit voor je klaar. Ze zijn vaak arts, verpleger en psycholoog tegelijk.
Dus ook ik weet wat het betekent als je ineens mantelzorger wordt.
Het voelde soms alsof ik in opleiding was voor verpleegkundige. Ik leerde mijn vrouw te verzorgen en zelfs hoe ik injecties kon toedienen.  En ik ervaarde hoe hard deze maatschappij soms is naar mensen die aan het einde van hun leven zijn beland. Hoe moeilijk zij nog kunnen deelnemen aan deze razend snelle maatschappij, en soms hoe eenzaam mensen zijn als er niemand anders meer voor hen zorgt dan het verplegend personeel.

Ongevraagd werd ik gedwongen tot stilstand te komen en ben ik het leven op een andere manier gaan bekijken.  Daardoor ben ik meer gaan genieten van de kleine dingen in het leven. In Nederland is de zorg gelukkig goed te regelen. We vinden het ook allemaal zo vanzelfsprekend. En vergeten daardoor weleens onze dankbaarheid te tonen aan hen die altijd klaar staan om onze zorg op zich te nemen.

Beleving en gevoel

Vanuit mijn functie als commercieel directeur bij YourGift doen ik en het team er dan ook alles aan om samen te werken met goede doelen en om ons personeel de ruimte te geven om vrijwilligerswerk te doen.
Muziek is mijn hobby en naast mijn werk bij YourGift ben ik ook nog DJ. Omdat ik ook een steentje wil bijdragen aan het welzijn van ouderen,  wil ik als DJ vrijwilligerswerk gaan doen in de ouderenzorg. Muziek uit de jaren 60 en 70, een avond plezier en herkenning, ik hoop zo deze ouderen een mooie avond te bezorgen.

De waardering van YourGift

Een geef-moment beleef je niet alleen, zeggen we bij YourGift.
Daarom werken we met verschillende goede doelen samen en zijn we dit jaar partner van Heel Holland Zorgt!

Samen met Jim Bakkum mochten wij onlangs diverse mantelzorgers in het zonnetje zetten.
Ontroerende verhalen waarbij wij ons nog meer realiseerde hoe bijzonder deze mantelzorgers zijn in onze samenleving!
Binnenkort zijn deze uitzendingen te zien bij SBS6.

Het geefmoment bijzonder maken

In 2006 waren we het eerste bedrijf dat met een (digitale) giftcard kwam. Ruim 10 jaar verder hebben we meer dan 6000 aangesloten bestedingspunten, een eigen webshop en honderden verkoopkanalen en zijn we zeven dagen per bereikbaar.

We hebben maar één doel voor ogen: Het (uit)geef-moment zo bijzonder mogelijk maken.
Het gevoel en de beleving daar doen we het voor.
En daar gaan we ver in, want je kan de kaart zo persoonlijk maken als je zelf wilt, zelfs met je eigen foto op de kaart.

Bij YourGift bieden we op een simpele manier de ultieme mogelijkheid om personeel, vrijwilligers, mantelzorgers of wie dan ook, persoonlijk te  bedanken.

Wie bedank jij vandaag nog? Ga naar www.yourgift.nl en maak iemand blij!

Rudi van der Voet
Commercieel Directeur