Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind

Tijdens de Herfstvakantie was het zover

Na maandenlang voorbereiding hebben we in samenwerking met Perfect Marketing & Sales/Euroticket een weekend georganiseerd in Plopsa Indoor Coevorden met aansluitend een spetterend optreden van K3.

Een praatje maken met K3

Mijn dochter, eveneens al maanden ‘Prepared For The Big Day’ had er net zo veel zin in als ik.  Als held van de klas, want wie mag er nu een praatje maken met Marthe, Hanne en Klaasje, wist ze de andere dames gerust te stellen. Zo sprak ze bemoedigend een van haar vriendinnetjes toe waarvan de moeder verpleegkundige is in een groot ziekenhuis. “ Maar jouw moeder krijgt gratis Mitella’s. ”

Mijn dochter is doorgaans ontzettend gelukkig dat haar moeder bij YourGift werkt.  Dé cadeaukaart die je nooit meer vergeet!

Het Vergeten Kind

Helaas zijn er in Nederland jaarlijks ongeveer 38.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt of verwaarloosd zijn en die opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden.

YourGift wilde als sponsor van dit  weekend graag iets speciaals doen en daarom  hebben wij ‘Het Vergeten Kind’ benaderd met de vraag of wij een aantal kinderen mochten verblijden met gratis toegang tot Plopsa Indoor Coevorden.  De reacties waren overweldigend en gelukkig hebben we meer dan 80 kinderen die verbonden zijn aan ‘Het Vergeten Kind’ een bijzondere dag kunnen bezorgen.

10.000 Luchtballonnen

Dat weekend galmt de muziek vrolijk uit  de luidsprekers. Om me heen zie ik duizenden kinderen met rode koontjes van opwinding.  Nog een half uur geeft de klok aan en dan is het moment suprême aangebroken; Het optreden van K3! 10.000 Luchtballonnen wordt uit volle borst meegezonden. Door mijn dochter en waarschijnlijk ook alle kindjes die zo vaak vergeten worden.

Ik weet het, hun problemen zijn met deze dag niet opgelost maar hopelijk wel heel even vergeten!
Meer weten over het vergeten kind? Ga naar www.hetvergetenkind.nl of doneer jouw YourGift Card waarde, of een gedeelte nu ook aan Het vergeten Kind!