Het zou elke dag Moederdag moeten zijn!

Het zou elke dag Moederdag moeten zijn!

Aanstaande zondag, de tweede zondag van mei, is het weer zover: Moederdag!
Fluisterende kinderstemmetjes, ontbijtje op bed, zelf geknutselde cadeautjes en met een beetje geluk een gedichtje waar je moeder-hart direct van smelt.

Heerlijk! Op Moederdag word ik eens even lekker verwend en in het zonnetje gezet, en eerlijk gezegd heb ik dat dubbel en dwars verdiend. Als je kijkt naar de hoeveelheid poepluiers die ik heb verschoond, het aantal kilometers die ik heb afgelegd en de berg wasjes die ik en mijn grote vriendin ‘de wasmachine’ hebben gedraaid, zou het eigenlijk iedere dag Moederdag moeten zijn.

Zelf geknutseld moederdag cadeau

Op het kinderdagverblijf kwam ik afgelopen week leidsters tegen met rode wangen van de stress. Het creëren van het leukste Moederdagcadeau gaat op deze jonge leeftijd gepaard met stress. Kleine kinderen die, in een veel te groot overhemd, verf op een potje moeten smeren in plaats van op elkaar is al een hele uitdaging. Dan moet alles drogen, ingepakt worden en natuurlijk moet het dan ook nog ongezien mee naar huis zodat het daar verstopt kan worden onder het bed. Waar ik als moeder iedere avond even onder moet kijken, om te zien dat er geen enge monsters onder het bed zitten…

Maar sstttt,…. Het is geheim!

Wel tegen papa zeggen natuurlijk, want een geheimpje bewaren is oh zo moeilijk!

Thuis is het niet veel anders… ook papa moet op het laatste moment nog opzoek naar een leuk Moederdagcadeau. Maar wat moet je kopen voor de moeder die alles al lijkt te hebben? Gesmoes in de keuken tussen manlief en de kinderen. Haren netjes, de nieuwste kleren aan en de iPhone in de aanslag. Wat zijn ze toch aan het doen? Natuurlijk ben ik als moeder dolgelukkig met de zoveelste foto van de kids in een lijstje, maar zou dat het zijn?

In mijn hoofd komen verschillende optie voorbij. Maar deze zag ik niet aankomen….

Deze Moederdag YourGift!

Op zondagmorgen sluipen mijn man en kinderen naar beneden, ik draai me nog even heerlijk om in bed. Ik heb tenslotte duidelijke instructies gekregen van de kinderen; NIET NAAR BENEDEN GAAN!

Ik hoor kastdeurtjes open en dicht gaan, kopjes en bordjes rammelen en veel geroezemoes. Even later komen mijn schatjes alle drie naar boven: blije koppies laten vol trots het eigen gemaakte ontbijtje zien, mmmm lekker!

De oudste start met het opzeggen van een gedichtje waarvan de tranen in mijn ogen opwellen, de jongste geeft mij het zelf geknutselde waxinelichtje. Prachtig die vrolijke verfstrepen en stippen! En dan nog een cadeau! Een prachtig cadeaudoosje met de tekst I Am YourGift! Ik open het doosje en zie een giftcard met een foto van onze twee kinderen! Ze kijken blij in de camera en stralen mij tegemoet. Voor miljoenen cadeau’s zodat ik zelf iets uit kan zoeken en mezelf eens lekker kan verwennen!

Wat een goed begin van de dag! Fijne Moederdag!

 

Deze Moederdag YourGift

Ondanks dat het 365 dagen Moederdag is, is het op 13 mei natuurlijk hét moment om je mama te verrassen met een origineel moederdag cadeau. Zoek voor je moederdag cadeau tips niet verder! Met de YourGift Card weet je zeker dat je cadeau voor haar een schot in de roos is. De YourGift Card is hét cadeau om nooit meer te vergeten; de kaart is namelijk te besteden bij ruim 6.000 besteedpunten waaronder moeder-walhalla’s als ICI Paris, de Bijenkorf, Topbloemen, The Read Shop en velen meer. Maak snel een YourGift cadeaukaart met jouw eigen foto er op!