Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Ideeën om jouw keuze cadeaukaart te besteden

Ideeën om jouw keuze cadeaukaart te besteden

Het einde van het jaar komt er weer aan en dat betekent dat de meeste mensen een cadeautje krijgen van hun werkgever. De laatste jaren valt het op dat er steeds vaker wordt, gekozen voor een keuze cadeaukaart. En dat is zeker niet gek, want de mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Het grootste voordeel, je vindt altijd wel iets dat je wilt. In dit artikel geven we jou alvast een aantal ideeën waaraan je de keuze cadeaukaart kan besteden.

Upgrade je kledingkast

De één moet opletten dat er maandelijks niet te veel geld heen gaat, terwijl de ander juist zijn best doet om het zoveel mogelijk te beperken. Toch hebben we het allemaal nodig, kleding. Of je nou liever fysiek naar de winkel gaat of liever de kleding thuis laat bezorgen. Het is beide mogelijk met de keuze cadeaukaart van YourGift. Kies uit kledingmerken als Bijenkorf, Wehkamp, Dille & Kamille, The Little Green Bag en nog veel meer.

Bezoek je favoriete restaurant

Heb jij moeite om iets te verzinnen wat je graag wilt hebben? Kies er dan voor om lekker naar je favoriete restaurant te gaan. Met een keuze cadeaukaart kan je bij verschillende restaurants terecht. Ben je benieuwd naar alle aangesloten restaurants? Bezoek dan deze pagina en kies in de filters voor Food & Dining. Mocht je liever op de bank willen eten? Zet dan je kaart om naar een Thuisbezorgd voucher.

Ga er een dag op uit

Je hoeft niet altijd een product te kiezen als je een cadeautje aan jezelf of iemand anders wilt geven. Een dagje weg is een super goed alternatief! Denk bijvoorbeeld aan dagje punteren in Giethoorn of een avontuur in Wildlands Adventure Zoo. Voor sommige acceptanten moet je je keuze cadeaukaart eerst inwisselen voor de cadeaukaart van het bedrijf waar je heen wilt gaan. Dit doe je eenvoudig op de pagina cadeaukaart inwisselen.

Verras je vriend(in) met een keuze cadeaukaart

Wanneer heb jij voor het laatst je vriend of vriendin een blijk van waardering gegeven? Mocht dit al een tijdje geleden zijn, dan is het een leuk idee om hem of haar in het zonnetje te zetten. Je kan natuurlijk zelf wat kopen, maar de kans is groot dat ze zelf al iets op het verlanglijstje hebben staan. In dat geval komt het perfect uit om een keuze cadeaukaart te geven. De ontvanger kiest dan zelf uit eindeloze hoeveelheid cadeautjes. Zo weet je zeker dat je cadeau altijd in de smaak valt!