IT4Kids aangesloten bij YourGift Cards

IT4Kids aangesloten bij YourGift Cards

IT4Kids heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen. Doneren is nu ook mogelijk aan IT4Kids.

Over IT4Kids
Stichting IT4Kids wil ieder kind in Nederland de mogelijkheid geven om #skills4life te ontwikkelen.
In Nederland groeit 1 op de 8 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van het bestaansminimum. In de steden is dit maar liefst 1 op de 4 kinderen. Voor deze kinderen is sport niet vanzelfsprekend, en dat geldt ook voor veel kinderen met een fysieke beperking. IT4Kids gelooft in een betere wereld door het creëren van sport- en spel mogelijkheden voor kinderen. Dit draagt bij aan de fysieke en mentale gezondheid en de ontwikkeling van skills4life die zo belangrijk zijn in elke fase van ons leven.

IT4Kids geeft kinderen die niet de financiële of fysieke mogelijkheid hebben een duurzame sportkans! Dit doet de stichting in samenwerking met haar partners.

Kijk voor meer informatie op www.it4kids.com

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen Gifts&More cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen of te verzilveren voor een ander A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Voor meer informatie over zakelijk bestellen klik hier.