Ja ik wil, meest populaire zin tijdens de feestdagen

Ja ik wil, meest populaire zin tijdens de feestdagen

Ja ik wil

Originaliteit omtrent het huwelijk is van essentieel belang. Toch wordt de meest bijzondere gebeurtenis ‘ het huwelijks aanzoek’ gedaan tijdens de feestdagen in December, blijkt uit een grootschalig onderzoek van Facebook.

Een nieuw leven samen begint tijdens de jaarwisseling

In een periode waar alles in het teken staat van romantiek, liefde en samenzijn is dit ook volledig verklaarbaar. Hoe romantisch is het om op je knieën te gaan met de vraag om voor altijd samen een nieuw leven op te bouwen op Nieuwjaarsdag.  Het oude vrijgezellenbestaan kan op de laatste dag van het jaar symbolisch worden afgesloten.

Van huwelijksonderzoek tot aanzoek

Om deze bijzondere gebeurtenis zo origineel en verrassend mogelijk uit te voeren is een huwelijksonderzoek vooraf geen overbodige luxe.  YourGift heeft voor jou de meest belangrijke tips op een rijtje gezet.

Hét moment

Hét moment is bekend, althans voor jezelf.  De meeste heren vinden het over het algemeen behoorlijk spannend wanneer het moment suprême in aantocht is. Daarom polst 61% van alle mannen eerst bij vriendinnen en de (mogelijke) toekomstige bruid of ze wel echt wil.  Probeer toch je aanzoek zoveel mogelijk geheim te houden, zeker voor je geliefde.

De voorbereiding

Niemand vergeet het moment van aankondiging.  Behoorlijk zuur als de herinnering zal worden vastgelegd in gangpad 4 van de supermarkt met de vraag: Zullen we het maar doen?

De ring

Noem het traditioneel maar bij een huwelijksaanzoek hoort een verlovingsring.  Om wring scenario’s te voorkomen is het handig om een oude ring van je geliefde mee te nemen naar de juwelier.

Houd de herinnering vast

De hand vragen doe je, als het goed is, maar één keer in je leven.  Probeer het vast te leggen op film, foto of op een YourGift Card. Onze Giftcard is bij verschillende (online) winkels te besteden en is, naast een prachtige blijvende herinnering, een mooie tegemoetkoming in alle benodigdheden voor de aankomende huwelijksdag.

Geniet

Vergeet vooral ook zelf niet te genieten wanneer zij of hij zegt: Ja ik wil!