Ja ik wil.. YourGift

Ja ik wil.. YourGift

Of ik nu ga verhuizen, jarig ben of geslaagd, een prestigieuze titel heb behaald of gewoon wanneer iemand me wil bedanken. Ik weet altijd wat ik vragen moet. Met een YourGift Card krijg ik iedere keer het perfecte cadeautje, of ik nu bloemen wil, een nieuwe CD, gereedschap nodig heb of lekker uit eten wil.  Alles kan!  Omdat onderhand iedereen in mijn omgeving hiervan op de hoogte is, heb ik inmiddels een behoorlijke voorraad cadeaukaarten opgebouwd. Heel handig voor wanneer je saldo net even ontoereikend is of wanneer ik mijzelf wil belonen met iets extra’s.

Ook manlief is hier uiteraard bekend mee en verrast me tegenwoordig niet meer, hoe lief bedoeld, met bijvoorbeeld een lingeriesetje maat 38 (ik heb maat 40 maar iedereen heeft geheimen toch) .
Afgelopen zaterdag was het weer zover. Een van die mooie momenten waarop ik mezelf trakteer op een origineel cadeautje.

Ik stap de winkel binnen, pak zorgvuldig de paar handschoenen die ik al een poosje in het vizier heb en loop naar de kassa, verguld op een kleine gebeurtenis die zo komen gaat. Het moment dat mijn geschenk keurig in vloeipapier wordt ingepakt en wordt voorzien van een prachtig tasje. Ik  voel in mijn portemonnee, wil een van mijn YourGift Cards pakken en dan zie ik het. Een nieuwe gepersonaliseerde giftcard, nooit eerder gezien. Met een ring erop en een tekst: Wil je met me trouwen.

De handschoenen zijn prachtig, mijn antwoord: Ja ik wil!