Kankeronderzoekfonds Limburg aangesloten bij YourGift Cards.

Kankeronderzoekfonds Limburg aangesloten bij YourGift Cards.

Kankeronderzoekfonds Limburg heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards
Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen en dit is nu ook mogelijk aan het Kankeronderzoekfonds Limburg.

Over Kankeronderzoekfonds Limburg
Kankeronderzoek is één van de belangrijkste speerpunten van het Maastricht UMC+. Samen werken wij aan een ideaalbeeld waarin kanker niet langer bestaat. Daar is veel onderzoek voor nodig en dat kost veel geld. Kankeronderzoekfonds Limburg wil Limburg betrekken in de strijd tegen kanker om zo meer geld in te zamelen dat direct naar onderzoek in het Maastricht UMC+  en partnerziekenhuizen gaat.

Vooruitzichten
In de komende tien jaar neemt het aantal nieuwe gevallen van kanker in ons land fors toe. Dat komt door de vergrijzing: kanker is een ziekte die je vaak op oudere leeftijd overkomt. In Noord-Brabant, Limburg en Flevoland slaat de vergrijzing het hardste toe. Daar zal de stijging dan ook het sterkst zijn. Terwijl bestaande behandelingen steeds effectiever worden, sterft nog steeds vijftig procent van de kankerpatiënten. Ondanks behandelingen als radiotherapie, chemotherapie en chirurgie. Daarom is het belangrijk om nieuwe, aanvullende behandelmethoden te vinden. Kankeronderzoekfonds Limburg houdt de vinger stevig aan de pols.

Kijk voor meer informatie op www.kankeronderzoekfondslimburg.nl

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen Gifts&More cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen of te verzilveren voor een ander A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Meer informatie over zakelijk bestellen.