Kerstgeschenk als blijk van waardering

Kerstgeschenk als blijk van waardering

Gesprek van de dag op de werkvloer

Het blijft in de decembermaand toch hét gesprek van de dag.  Wat krijgen we van onze werkgever als kerstgeschenk?  Want een eindejaarsgeschenk ontvangen dat speciaal is uitgezocht voor jou, dat getuigd pas van echte blijk van waardering.

Een kerstgeschenk als eindejaarsbeleving

Ben je als werkgever op zoek naar ideeën voor een bijzonder kerstgeschenk waarmee je oprecht je dank uitspreekt en wat past bij de persoonlijkheid van je medewerkers?  Wij helpen je graag verder bij het uitzoeken van dé perfecte eindejaarsbeleving. Een cadeau waar ook na het geefmoment nog lang over gesproken wordt!  Want wie wil er nu niet gewaardeerd worden? Of nog belangrijker, zich gewaardeerd voelen!

Een kerstpakket samenstellen of zelf laten kiezen?

Met een YourGift Card kun je zelf een kerstcadeau of beleving uitzoeken.  Luxe producten uit een Lucardi store, woonaccessoires van Rivièra Maison of genieten van een heerlijk kerstdiner. Met ruim 6000 bestedingspunten zijn er volop mogelijkheden in de woonomgeving van je medewerkers. Door het EGI waarborg heeft de YourGift Card een 100 % saldo garantie.  Kortom, grote waardering in een klein kaartje.

Your ‘Personal’ Gift

Your ‘Personal’ Gift maak je helemaal af met een giftcard in de look & feel van je organisatie of een groepsfoto van je medewerkers.  Wij versturen de YourGift Cards in een luxe cadeauverpakking of in een bli(j)k van waardering. Ook de toevoeging van een gepersonaliseerde kerstkaart met dankwoord behoord tot de vele opties.