5 x Coronaproof kerstborrel, kerstdiner en kerstgeschenken voor medewerkers en zakelijke relaties

Het kan niemand ontgaan zijn: Kerst wordt dit jaar anders gevierd dan voorheen. Om elkaar te beschermen moeten we helaas de gezelligheid van kerstborrels en kerstdiners missen. Dit geldt niet alleen voor familie en vrienden, maar ook voor collega’s en zakenrelaties. Ondanks de omstandigheden, staat Kerst dit jaar nog steeds in het teken van geven om elkaar en geven aan elkaar. Omdat het een extra uitdagend jaar is geweest voor iedereen, is het belangrijk om juist de tijd te nemen om waardering te uiten naar medewerkers en relaties. Veel bedrijven willen juist nu laten zien dat ze hun medewerkers en relaties waarderen, maar hoe pak je zoiets aan in deze tijd? Wij zetten 5 tips voor je op een rij. 

Digitale kerstborrel, samen proosten via het internet

De kerstborrel in fysieke vorm zal dit jaar niet mogelijk zijn. Organiseer daarom in wat kleinere groepen een digitale kerstborrel! Bij een kerstborrel hoort natuurlijk een hapje en een drankje. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een Kleine Borrel pakket samengesteld. Hierin zit alles wat er nodig is voor een kleine borrel, zoals de naam al zegt. Maar elk pakket is ook voorzien van een YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart zodat iedere ontvanger zelf een leuk cadeau kan uitkiezen. Stuur deze pakketjes naar je medewerkers en relaties met een uitnodiging voor de digitale kerstborrel, origineel toch?

Digitaal kerstdiner, want liefde gaat door de maag

Samen digitaal dineren. Het klinkt misschien gek maar zo gek is het nog niet. Wanneer je als werkgever je medewerkers altijd verwent met een overheerlijk kerstdiner, kan je er dit jaar voor kiezen om alle medewerkers een digitale Thuisbezorgd.nl cadeaukaart toe te sturen per e-mail. 100% coronaproof en 100% tevredenheidsgarantie. Ze kiezen namelijk zelf wat voor het kerstdiner bestellen via Thuisbezorgd.nl. En wat is er nou leuker om per afdeling een dag en tijd te kiezen waarop jullie samen digitaal dineren? Schuif gezellig aan met videobellen om samen van jullie bestelde maaltijden te genieten en gezellig bij te kletsen!

Digitale cadeaukaarten per e-mail als kerstgeschenk

Wil je Kerst dit jaar wat minder uitbundig vieren omdat je het minder gepast vindt door de omstandigheden? Heel begrijpelijk. Dan is het versturen van digitale YourGift Kerst Keuze Cadeaukaarten aan de medewerkers en relaties een goede optie! 100% contactloos en dus zeker coronaproof. Je verrast iedereen op een unieke manier én je kan er voor kiezen om de digitale cadeaukaarten als bijlage mee te sturen per e-mail. In de e-mail kan je dan een uniek bericht kwijt waarin je de medewerkers en relaties persoonlijk bedankt. Dat is pas een mooie vorm van persoonlijk waardering uiten, vind je ook niet?

Keuzevrijheid als kerstgeschenk door de brievenbus

Welke leeftijd je ook hebt of welke functie je ook bekleedt, een pakketje ontvangen blijft leuk. Het gevoel dat iemand aan je gedacht heeft en de moeite heeft genomen om iets fysieks naar je toe te sturen wordt eigenlijk steeds specialer in deze tijd waarin steeds meer digitaal gebeurt. Wanneer je iemand een YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart stuurt, wordt deze mooi verpakt en verstuurd naar het adres van de ontvanger. Deze kaart kan hij of zij dan eenvoudig online inwisselen voor een (digitale) cadeaukaart naar keuze. Maar ook doneren aan een goed doel behoort tot de mogelijkheden.