Kidsproof Pinksteren

Kidsproof Pinksteren

Rode koontjes en muziek

De rij is lang en links en rechts hoor ik vrolijke muziek uit de luidsprekers galmen. Voor mij staan mijn dochter en zoon, beide met rode koontjes van opwinding. Nog een half uur geeft de klok aan en dan is het moment suprême aangebroken.  Mam, hou je me wel goed vast als we naar beneden varen?

We staan te wachten om aan boord te stappen van de Maya Splash in Plopsa Coo.

Kidsproof Pinksteren

De YourGift Kidsmaand is in volle gang en Pinksteren staat voor de deur.  Hoogste tijd, vinden wij bij YourGift, voor wat inspiratie en voorpret. Uiteraard allemaal Kidsproof en te reserveren op www.yourgift.nl.

Nostalgisch Waarbeek

Het gevoel van Picknickkleedje, gesmeerde broodjes en pakjes drinken. De Waarbeek is knus en doet
veel denken aan een ouderwets familiepark maar dan wel met alle moderne faciliteiten van dien.
Voor iedereen die zin heeft in een traditioneel dagje uit.

Voetbal Experience

Wellicht was afgelopen weekend niet de beste periode voor alle (kleine) Ajax fans. Een herkansing beleef je in het Nationaal Voetbalmuseum in Roosendaal.  Op deze locatie vind je alles waar iedere voetballiefhebber van droomt en waar PSV en Ajax supporters hand in hand lachen om de grootste voetbalblunders en meezingen met de leukste voetbalkrakers. Maak van dit Pinksterweekend een historisch hoogtepunt!

Pools ’hoogte’ nemen in Zips & Ropes

Oké, je moet niet bang aangelegd zijn als je vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden valt of wanneer je met volle snelheid over het water schiet. Klimpark Zips & Ropes is, ondanks alle spanning, geschikt voor het hele gezin en mogen vooral vaders even Tarzan zijn.

Plopsaparken in Nederland en Begië. Thuis hebben we diverse broodtrommeltjes waarin je de leeftijdsstadia van mijn kinderen kunt herkennen. Zo hebben we er een met Bumba, Kabouter Plop en K3. (Zelf heb ik nog een retrobakje met Samson & Gert). Hoe gaaf is het om al deze helden in het echt tegen te komen? Need I say More.

Kom aan boort, kom aan boort.

Inmiddels mogen wij aan boord van de Maya Splash. Ik kijk nog even om me heen naar de Studio 100 helden van mijn kinderen en mijn helden van vroeger die ze vernuftig in een nieuw jasje hebben gegoten.
Ik geniet van het park, de omgeving, van mijn kinderen en vooral van mezelf!