Lijnen? Graag!

Lijnen? Graag!

Ieder jaar wanneer de zomervakantie weer is afgelopen onderga ik een soort rouwproces waarin ik na diverse stadia uiteindelijk kom tot een eindconclusie.

Fase 1: Ontkenning

Niets past, waardoor ik toch echt geloof dat mijn kleding allemaal te heet gewassen is. Ook ben ik er heilig van overtuigd dat ik vocht vast houd.  Het kan toch niet allemaal opgehoopt vet zijn? (Als ik loop hoor ik het zelfs zo nu en dan klotsen)

Fase 2: Aanvaarding

Tegen de tijd dat de temperatuur is gedaald tot onder de 20 graden, de wegen tijdens de spits weer volgedrukt staan met auto’s en het zomerbruin is vervangen voor een tubetje zelfkleurende crème aanvaard ik mijn lot. Dat zwembandje wat zich verzameld heeft rondom mijn buik, zat er echt nog niet vóór de zomervakantie. Ik moet er weer tegen aan.

Fase 3: Actie!

Afvallen dat kan op verschillende manieren. Ik vind het een sport om toch de leukste variant uit te kiezen. Een manier waarvan je echt gelukkig wordt. Daarom hebben wij de leukste lijntips voor je op een rijtje gezet.

Wijn, goed voor de lijn

Wil je afvallen? Drink dan twee glazen witte wijn voor het slapengaan. Dit zorgt er niet alleen voor dat je vet verbrandt tijdens je nachtrust maar je eet ook minder snacks tussendoor.  Een glas rode wijn staat weer synoniem aan één uur sporten. Fijn toch!

Sinds kort is ook de blauwe wijn geïntroduceerd. Welk effect dit drankje op je gewicht heeft weten we nog niet, maar omdat (YourGift) blauw onze huisstijl is, proeven we deze binnenkort vast voor en houden we je op de hoogte.

Vitamine D

Een vitamine D tekort schijnt volgens gezondheidsexperts een belangrijke factor te zijn bij het ontstaan van obesitas. Vitamine D zit met name in gerookte zalm wat uitstekend smaakt bij een glas wijn. Daarnaast bouw je voldoende vitamines op met een kuurtje zonnebank en met een mooi kleurtje zie je er altijd dunner uit. Dubbel effect dus.

Humor, de basis voor een Killer body

Voor de zoveelste keer The Notebook kijken? Doe het niet! We eten 55 procent meer junkfood bij het zien van zielige films.  Wij raden dus sterk een avondje lachen aan met de nieuwste films van Pathé thuisbioscoop.

Meten is weten

Bij een gezond lichaam hoort een gezond gewicht. De eerste keer erop is altijd een beetje confronterend maar, de gedachte dat je iedere keer als je erop staat iets minder weegt maakt het wegen waard.

Een dagje wellness

Een dagje sauna is niet alleen heel ontspannend maar je valt er door het transpireren minimaal een kilo van af!  Kanttekening dat je lichaam het verloren vocht in no time weer heeft aangemaakt, blijft het, ondanks dat, een heerlijke start van een dieet.

Gezondheid duurt het langst

Eerlijk is eerlijk, één ons groente, twee stuks fruit per dag en het nodige aantal uurtjes sporten  per week geeft op lange termijn het beste resultaat. Maar als je dit combineert met al het andere en alles met mate doet kan ik nog maar één ding zeggen:

EnJoy Your Diet, Enjoy YourGift!