Nieuw: de Digitale YourGift Only Friends Cadeaukaart!

Nieuw: de Digitale YourGift Only Friends Cadeaukaart!

Op vrijdag 22 oktober 2021 is de Digitale YourGift Only Friends Cadeaukaart gelanceerd. Met deze lancering laat YourGift Cards zien dat wel degelijk maatschappelijke impact is te maken met cadeaukaarten.

Over de Digitale YourGift Only Friends Cadeaukaart
Bij elke verkochte Digitale YourGift Only Friends Cadeaukaart doneert YourGift 5% van de cadeaukaartwaarde aan Only Friends. Daarbij kan de ontvanger van deze giftcard het saldo of een deel hiervan ook weer doneren aan Friendship Sports Centre waar sportclub Only Friends is gevestigd.

De Digitale YourGift Only Friends Cadeaukaart is verder te besteden bij de YourGift aangesloten fysieke- en online winkels, voor korte abonnementen op tijdschriften en magazines, te doneren aan andere goede doelen en in te wisselen voor andere a-merk cadeaukaarten.

Meer informatie over de Digitale YourGift Only Friends Cadeaukaart.

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten bieden wij ook de YourGift Gifts&More cadeaukaart, de Your Green Gift Cadeaukaart en de Your Luxury Giftcard aan.

De genoemde YourGift Cadeaukaarten hebben een 100% saldogarantie door het EGI waarborg, een Keurmerk Cadeaukaarten en een onbeperkte geldigheidsduur van ruim 4 jaar na activatiedatum.

Meer informatie over zakelijk bestellen