Nieuw! De Your Green Gift Cadeaukaart.

Nieuw! De Your Green Gift Cadeaukaart.

YourGift Cards heeft een nieuwe Cadeaukaart gelanceerd; de Your Green Gift cadeaukaart, voor duurzame bestedingen. Deze cadeaukaart sluit uitstekend aan bij de maatschappelijke doelstellingen van YourGift om duurzamer te produceren maar nu ook te besteden.

Alleen digitaal
Vooralsnog is de Your Green Gift Cadeaukaart alleen digitaal te verkrijgen op het platform van YourGift. Medio september zal er ook een geheel eigen website komen met alle informatie over onze duurzame acceptanten.

Kenmerken
Naast dat onze nieuwe cadeaukaart zich richt op duurzame bestedingen heeft het ook dezelfde unieke kenmerken als de YourGift Gifts&More Cadeaukaart. Want ook de Your Green Gift Cadeaukaart heeft een 100% saldogarantie door EGI waarborg, is het geaccepteerd bij het Keurmerk Cadeaukaarten en heeft het een onbeperkte geldigheidsduur van ruim 4 jaar.

Klik hier voor meer informatie over de Your Green Giftcard.

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merken hebben wij ook de fysieke en digitale YourGift Gifts&More Cadeaukaart en nu dus ook de digitale Your Green Gift Cadeaukaart.
Voor meer informatie over zakelijk bestellen klik hier.

YourGift Cards is aangesloten bij de Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCNL), het Keurmerk Cadeaukaarten (SKC) en Vereniging van Promotional Products Professionals (PPP).