OneHeartMalawi als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

OneHeartMalawi als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen en dit is nu ook mogelijk aan de OneHeartMalawi.

Over OneHeartMalawi
Malawi is een van de armste landen ter wereld. Hierdoor leven Malawianen niet op basis van keuzes maar van kansen. Hoewel het zo vanzelfsprekend is om op school een beroep te leren in Nederland, krijgt 97% van de jongeren in Malawi deze kans niet. Om ze toch een toekomst te geven biedt stichting OneHeartMalawi hen aan om een vak te leren, zoals lassen of naaien. Op deze manier ondersteunen wij ze in hun groei naar zelfredzaamheid. Samen met jou kunnen wij nog meer jongeren een kans geven op een betere toekomst.

Kijk voor meer informatie op www.oneheartmalawi.com

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen Gifts&More cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen of te verzilveren voor een ander A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Meer informatie over zakelijk bestellen.