Ook Dance4Life aangesloten bij YourGift Cards

Ook Dance4Life aangesloten bij YourGift Cards

Ook Dance4Life heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen. Daarbij bieden wij bedrijven en instellingen, die de YourGift Cadeaukaarten afnemen, de mogelijkheid om 3% over de totaal afgenomen kaartwaarde te doneren aan een door hen gekozen goed doel. Dit is nu ook mogelijk om te doneren aan Dance4Life.

Over Dance4Life
Dance4Life droomt van een wereld waarin alle jongeren in staat zijn om gezonde seksuele keuzes te maken, grenzen aan te geven en nee – of juist ja! – te zeggen tegen seks. Een wereld waar ze gezonde relaties kunnen ontwikkelen. Met het internationale programma Journey4Life dragen zij bij aan het terugdringen van hiv infecties, ongewenste zwangerschappen en seksueel geweld onder jongeren.

Onveilige seks is een van de grootste en snelst groeiende gezondheidsrisico’s voor miljoenen jongeren wereldwijd. Dance4Life is vastbesloten om dit te veranderen. Voor altijd.

Kijk voor meer informatie op www.dance4life.nl

Over YourGift Cards
YourGift Cards is het platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen en te verzilveren voor een ander A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Voor meer informatie over zakelijk bestellen klik hier.