Ook de Krajicek Foundation sluit zich aan bij YourGift Cards.

Ook de Krajicek Foundation sluit zich aan bij YourGift Cards.

Ook Krajicek Foundation heeft zich als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen en dit is nu ook mogelijk aan de Krajicek Foundation.

Over Krajicek Foundation
De Foundation heeft tot doel: Gelijke kansen voor alle kinderen om dicht bij huis, in een sociaal veilige omgeving, minimaal 1 uur per dag te bewegen. Een mooi voorbeeld zijn de Krajicek Playgrounds waarvan de eerste is geopend in 1998 in Den Haag. Inmiddels staat de teller op 126 Krajicek Playgrounds, verspreid over 41 gemeenten.

De kracht van de Playgrounds is de combinatie van een veilige plek en de juiste begeleiding. Minimaal 9 uur per week is er professionele begeleiding van een buurtsportcoach of een jongerenwerker. Daarnaast organiseren ook jongeren uit de wijk activiteiten. In ruil voor een studiebeurs verzorgen Krajicek Scholarshippers wekelijks verschillende sporten en spellen voor de kinderen uit hun buurt.

Kijk voor meer informatie op www.krajicek.nl

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen Gifts&More cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen of te verzilveren voor een ander A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Meer informatie over zakelijk bestellen.