Kaartwaarde doneren

Al vele jaren werkt YourGift Cards samen met een groot aantal goede doelen met een ANBI status. Dit staat voor Algemeen Nut Beoogde Instelling. Hierdoor kunnen wij namens onze cadeaukaarthouders doneren aan het door hen gekozen goede doel.

B2B Donatiemodel

Naast de mogelijkheid om (een deel van de) kaartwaarde van een YourGift cadeaukaart te kunnen doneren aan één of meerdere goede doelen hebben wij ook een donatiemodel voor de Business to Business gelanceerd. Over de totale afgenomen YourGift cadeaukaartwaarde doneren wij 3% aan een door de afnemer gekozen goed doel met een ANBI status. Hiermee betrekken wij ook onze afnemers bij het nemen van een gezamenlijk maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

Samenwerking

Goede doelen maken een belangrijk onderdeel uit van de bestedingsmogelijkheden bij YourGift. Het sluit naadloos aan bij de vraag van zowel de gever als de ontvanger van onze cadeaukaart, maar ook vanuit onze overtuiging om goede doelen op deze manier te ondersteunen. Zo werken wij al jaren samen met onder andere War Child, Het Vergeten Kind, KIKA, Nederlandse Voedselbank en De Nederlandse Hartstichting. Sinds kort zijn Het Nederlandse Rode Kruis en Friendship Sports Centre aan een lange lijst van goede doelen toegevoegd.

Social Return

YourGift voelt zich dus nauw betrokken bij goede doelen en neemt hierin haar verantwoordelijkheid als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Daarbij doen wij ook aan Social Return door ons vrijwillig in te spannen, daar waar mogelijk, voor Sportclub Only Friends op het Friendschip Sports Centre. Dit is sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking.

Business Friend War Child

Ook hebben wij de afgelopen drie jaar (2018, 2019 en 2020) War Child als Business Friend ondersteund, waardoor zij 35 kinderen structureel een heel jaar lang konden laten spelen, onderwijs geven en gewoon weer even kind laten zijn. Hiermee zorgt War Child  ervoor dat ze hun verdriet en angst even vergeten. En dat ze samen met leeftijdsgenoten weer kunnen bouwen aan een toekomst.