Parfum, een persoonlijk cadeau voor hem en haar

Parfum, een persoonlijk cadeau voor hem en haar

Parfum is iets persoonlijks

Het past bij je of niet. Hoe kan het dat een heerlijk luchtje bij de een heel anders uitpakt dan bij een ander? Omdat parfum een toevoeging is op je uitstraling, is het van belang een goede keuze te maken die past bij de gelegenheid. YourGift heeft daarom een aantal tips voor je op een rijtje gezet zodat je altijd hét geurtje uitzoekt dat bij je past!

Iedereen is anders

Iedere huid reageert op een andere manier op een luchtje. Dit heeft alles te maken met het huidtype, wie jij bent maar vooral wat je wilt uitstralen en voor welke gelegenheid het bedoeld is!

Cadeau voor haar

Heb je een lichte huid? Kies voor een fruitig en frisse geur (Davidoff Cool Water).  Voor alle brunettes adviseert YourGift een bloemig en elegante parfum (Jean Paul Gaultier). Ben je blond maar word je wel makkelijk bruin in de zon? Een fris en inspirerende parfum past het beste bij jou (Calvin Klein Eternity). Voor alle donkere types sluit een oriëntaals en hartstochtelijke parfum het mooist bij de huid (Boss Orange van Hugo Boss).

Cadeau voor hem

Uiteraard is er ook voor elke type man de perfecte parfum. Heren met een lichte huid kunnen het beste een parfum uitzoeken met een aromatische en charismatische basis (Davidoff Cool Water). Word je snel bruin? Kies dan uit de vele houtachtige elegante geuren (Dolce & Gabbana – The One). Sportieve types kiezen voor fris en fruitig. Heb je een donkere huidskleur, dan past een kruidige en charmante geur het beste bij jou (Paco Rabanne – 1 Million).

Valentijn Toppers!

Nu je weet hoe je jouw lief het beste kunt verwennen op de meest romantische dag van het jaar, hebben wij een selectie gemaakt uit onze Valentijn toppers. Zorg wel dat je jouw persoonlijke geur op een juiste manier gebruikt. Breng parfum altijd aan na het douchen zodat het luchtje goed opgenomen word door de huid.  Een betoverende geur creëer je door de parfum op warme plekken op je huid aan te brengen zoals je hals en polsen. Nooit uitwrijven, hierdoor worden geurmoleculen vernietigd en verdwijnt de geur veel sneller. Finishing touch: een klein spraytje op je haar doet wonderen!