Regionale giftcard in Haarlemmermeer

Regionale giftcard in Haarlemmermeer

Hoe stimuleer je de lokale economie in een wereld waar grote (web) winkelketens de stadscentra domineren?

HOOFDDORP – Bij een gedreven en zelfstandige omgeving hoort ook een sterke lokale economie. Persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om even binnen te lopen en een praatje te maken.   Focus voor de consument op herkenbaarheid maar ook op het zichtbaar en vindbaar zijn via de moderne digitale kanalen.  Om de lokale economie te stimuleren, komt YourGift Cards met iets nieuws ‘De Haarlemmermeer Giftcard’.

Giftcard met Meerwaarde

“De Giftcard met  Meerwaarde”, noemt Toon van Dooijeweerd het, directeur van YourGift Cards maar bovenal bewoner van de Haarlemmermeer.  “YourGift is inmiddels al 10 jaar een toonaangevende giftcard welke landelijk te besteden is bij o.a. bekende grote ketens zoals Rivièra Maison, ICI Paris, Praxis en de Bijenkorf.  De mooie lijst aan prominente namen domineren in het bestedingspatroon van onze consument. Hierdoor worden de lokale ondernemers waar de YourGift Card ook te verzilveren is vaak vergeten.  “Dit patroon willen we met de Haarlemmermeer Giftcard doorbreken”, aldus Van Dooijeweerd.

De Haarlemmermeer Giftcard

De Haarlemmermeer Giftcard roept bij de ontvanger direct een blik van herkenning op.  Met het Cruquius gemaal op de verpakking samen met regionale herkenbare acceptanten maakt deze giftcard vertrouwd voor zowel de gever als de ontvanger van de giftcard. Uiteraard is de Haarlemmermeer giftcard, net als de YourGift Card, ook landelijk te besteden maar de focus blijft om de lokale economie te stimuleren.

Citymarketing Haarlemmermeer

Op www.yourgift.nl/haarlemmermeer worden alle aangesloten winkels, restaurants en belevenissen uit de Haarlemmermeer uitgebreid vermeld. Om de  consument een zo’n mooi mogelijk aanbod te geven, is YourGift de laatste maanden druk bezig geweest met de werving van nieuwe acceptanten.  Dit proces zal zich de komende maanden voortzetten om een zo breed mogelijke dekking van acceptanten in Haarlemmermeer te krijgen. Ook lokale instanties waaronder Citymarketing Haarlemmermeer steunen het initiatief van de nieuwe giftcard en uiteraard helpt dit voor een goede lancering, aldus van Dooijeweerd.