Samen zaaien, samen oogsten?

Samen zaaien, samen oogsten?

Meer resultaat door teamspirit

Je kent het wel, je hebt een belangrijke meeting ingepland. Die ene collega komt het gebruikelijke kwartiertje te laat en de ander heeft de stukken niet gelezen. Waar is de teamspirit gebleven en hoe versterk je de samenwerking met als uiteindelijke doel; meer resultaat?

Samen zaaien

Eigenlijk is het heel simpel. Door samen te werken, en dus te zaaien, aan nieuwe doelen. Doelen zijn niets minder dan dromen met een deadline. Wanneer we met elkaar onze ambitie kunnen najagen, groeit er een teamspirit waar je U tegen zegt. Maar voor er iets kan groeien zal er eerst gezaaid moeten worden.

Eén beleving zegt meer dan 1000 woorden

Naast gezamenlijke doelen stellen is het belangrijk een ‘wij- gevoel’ te oogsten. Samen sta je nu eenmaal sterker en daarin staat beleving centraal. Betrek je collega’s in hetgeen je doet en laat zien dat je er plezier in hebt, want plezier zien is plezier krijgen! Gezamenlijk een doel bereikt? Bedank iedereen die eraan heeft meegeholpen.

YourGift snapt als geen ander hoe je medewerkers kunt bedanken. Met een YourGift Card kiezen ze namelijk hun eigen beleving! En één beleving zegt meer dan 1000 woorden.

Vergeetmenietjes

YourGift bedankt alvast al onze (toekomstige) partners en heeft daarom de Vergeetmenietjes in het leven geroepen. Ook toe aan meer teamspirit en beleving? Neem dan contact met ons op, want zaaien doe je met elkaar!

Gezamenlijke oogst

Wij sturen de Vergeetmenietjes vrijblijvend naar je toe. Zaai ze, laat ze bloeien en denk nog eens terug aan YourGift. Dé cadeaukaart die je nooit meer vergeet!

Wij kijken uit naar een gezamenlijke oogst.