Sportclub Only Friends ontvangt donatie van Arts en Zorg!

Sportclub Only Friends ontvangt donatie van Arts en Zorg!

Op woensdag 8 juni 2022 mocht Toon van Dooijeweerd namens YourGift Cards, samen met Amon van den Borg en Cas Abbink van Arts en Zorg, een mooie donatiecheque overhandigen aan Myron en Dennis Gebbink van Sportclub Only Friends in Amsterdam. Hiervoor werd de kickboks training speciaal even stilgelegd om de donatiecheque in ontvangst te nemen. Door de afname van cadeaukaarten door Arts en Zorg kon gebruik gemaakt worden van het donatiemodel van YourGift Cards.

Only Friends is een Sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. De doelstelling van Sportclub Only Friends is: “Only Friends wil, op een toonaangevende manier, sporters met een beperking uit Amsterdam en omstreken de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving”

De bedoeling is dat de kwaliteit van leven van iedereen met een beperking aanmerkelijk wordt verhoogd. Het unieke en hypermoderne Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord is de thuisbasis van Only Friends en is bij uitstek geschikt om onze sporters op een veilige manier te laten sporten in een vertrouwde omgeving.

Ga voor meer informatie naar www.onlyfriends.nl

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook brands als de YourGift Gifts&More cadeaukaart, Your Green Gift cadeaukaart en de Your Luxury Giftcard.

De YourGift cadeaukaarten hebben 100% saldogarantie (EGI), een Keurmerk Cadeaukaarten en een geldigheidsduur van ruim 4 jaar zonder beperkingen.

Kijk voor meer informatie op www.yourgift.nl