Stichting Bliss Shine For Cancer als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

Stichting Bliss Shine For Cancer als goed doel aangesloten bij YourGift Cards.

Ook de Stichting Bliss Shine For Cancer heeft het aanbod van goede doelen bij YourGift Cards versterkt.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo/de kaartwaarde te doneren aan één van onze goede doelen. Dit kan dus nu ook voor de Stichting Bliss Shine For Cancer.

Daarbij bieden wij bedrijven, die de YourGift Cadeaukaarten afnemen, de mogelijkheid om 3% over de totaal afgenomen kaartwaarde te doneren aan een door hen gekozen goed doel. Ook hier kan er gedoneerd worden aan de Stichting Bliss Shine For Cancer.

Over Bliss Shine For Cancer

Kanker heb je niet alleen!

Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen ervan. Deze naasten worden echter vaak vergeten. Ook zij verdienen het om in het zonnetje te staan, verwend te worden, zichzelf te kunnen zijn, de ziekte even te vergeten en nieuwe, leuke herinneringen op te bouwen. Daarom richt de stichting zich (als enige) op alle naasten van de patiënt.

Tijdens de Special Day laten we een wens in vervulling gaan om gezamenlijke herinneringen voor het leven op te bouwen. De Familiedag is een jaarlijkse event voor de kankerpatiënt en het hele gezin, omdat niet alleen de patiënt, maar het hele gezin dagelijks dealt met de ziekte kanker.

Visie

De naasten en de patiënt met kanker doorstaan een achtbaan van emoties en voelen zich vaak machteloos. Wij vinden dat zowel de naaste en de patiënt meer aandacht en steun verdient. Ieder lid van het gezin heeft namelijk te maken met de ziekte en heeft de behoefte even uit de overleef modus te stappen, er helemaal uit te zijn en leuke herinneringen op te bouwen met elkaar.

Missie

Bliss Shine For Cancer organiseert Familiedagen & Special Days voor gezinnen die dealen met kanker.

Over YourGift Cards

YourGift Cards is het platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen en te verzilveren voor een andere A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Voor meer informatie over zakelijk bestellen klik hier.

Everybody Loves a Gift!