V&D cadeaubon houders ontvangen een SnowCard t.w.v. € 10,-

V&D cadeaubon houders ontvangen een SnowCard t.w.v. € 10,-

Wat doe je met je gekregen V en D cadeaubon?

Na een jaar hard werken ontvang je als medewerker doorgaans van je werkgever een indejaarsgeschenk.  Juist in deze tijd is het erg belangrijk om een blijk van waardering te geven in de vorm van een  kerstpakket of waardebon. Ook werd de V en D cadeaubon dit jaar weer aan duizenden mensen aangeboden.

V en D cadeaubonnen niets meer waard

Doordat de V en D cadeaubon geen EGI waarborg heeft, vervalt de 100% saldogarantie bij faillissement.  Op dit moment staat er een kleine 10 miljoen euro aan V en D cadeaubonnen uit.  Vooralsnog worden de cadeaubonnen door het personeel van deze warenhuisketen geweigerd en gaat de consument teleurgesteld en met lege handen terug naar huis. Eigenaren van cadeaubonnen kunnen alleen maar hopen dat er een nieuwe investeerder  komt. Een kans tot een mogelijke doorstart wordt vooralsnog niet uitgesloten maar acht men zeer klein.

V en D cadeaubon als blijk van waardering

De beleving van zowel het geven als het krijgen heeft niets met het cadeau te maken maar met de boodschap die je als werkgever wilt uitdragen. Een oprecht dank je wel voor de werkzaamheden van het afgelopen jaar. Hoe zuur is het, niet alleen voor de medewerker maar des te meer voor de werkgever, als een gegeven cadeaubon niet meer geldig is. Dit hebben ongeveer 12.500 mensen ervaren, het geschatte aantal V en D waardebonnen die dit jaar deel uit maakten van het kerstpakket. Door de in surseance verkerende V en D zijn deze waardebonnen momenteel niet te verzilveren. De slogan op de V en D cadeaubon  ‘Zoek het ZELF maar uit’ pakt inderdaad voor de gever en ontvanger anders uit dan hij of zij verwacht had.

Gratis SnowCard t.w.v. € 10,-

Ook YourGift betreurt de situatie van V en D. Wel hebben wij, zoals vorige week aangegeven, de samenwerking tijdelijk on hold gezet. Hierdoor is de lopende december campagne bij V en D ‘Gratis SnowCard t.w.v. € 10,- bij aankoop van een YourGift Card’ niet meer van toepassing. Deze campagne loopt op dit moment nog volop bij Primera. Om iedereen tegemoet te komen hebben wij besloten de SnowCard direct aan te bieden bij de consument en deze actie online voort te zetten.

Beleef de winter

De gaafste skihallen en mooiste wintersportgebieden reserveer je op www.snowcard.nl. Ben je op zoek naar nieuwe wintersportkleding, een handige dakkoffer of heb je altijd  al een slipcursus willen doen. De SnowCard biedt oneindig veel mogelijkheden voor hét komende wintersport seizoen.

Zoek het zelf maar uit

V en D cadeaubon houders kunnen een e-mail sturen naar info@yourgift.nl. Zij ontvangen een SnowCard per e-mail. Dit is mogelijk t/m 31 maart 2016. Voor iedereen die een YourGift Card wil kopen verwijzen wij door naar onze website. Vermeld bij je aankoop ‘SnowCard’ en wij versturen hem samen met jouw bestelde YourGift Card op. Wij wensen alle cadeaucard houders van V en D en YourGift veel plezier bij hun besteding van de SnowCard. Met de mogelijkheden op www.snowcard.nl kunnen wij oprecht zeggen: Zoek het zelf maar uit!