Zet je papa in het zonnetje op Vaderdag met een Vaderdagcadeau!

Zondag 17 juni 2018 is het tijd om de aller, allerliefste vader eens flink te verrassen! Hele middagen worden op school toegewijd aan het Vaderdag knutselen en de zoektocht naar leuke Vaderdag cadeaus kan beginnen. Ben jij op zoek naar een geschikt Vaderdag cadeau? Een te gekke set tuingereedschap, een sportieve activiteit of andere cadeaus voor mannen? Met de YourGift cadeaukaart geef je je vader zelf de keus en weet je zeker dat je cadeau voor hem een schot in de roos is. De YourGift Card is hét cadeau om nooit meer te vergeten; de kaart is namelijk te besteden bij ruim 6.000 besteedpunten, waaronder de Praxis, Avantisport, Fletcher Hotels, Humphrey’s restaurant en velen meer.

Zakelijk
Als werkgever is het leuk om je werknemers af en toe in het zonnetje te zetten. Hier kan je verschillende aangelegenheden voor aangrijpen; verjaardagen, kerst of een jubileum. Maar wat dacht je van moederdag en vaderdag? Naast dat je werknemers zich dagelijks keihard inzetten voor jouw organisatie, hebben ze als ze thuis komen misschien ook nog de belangrijke taak van papa of mama. Verras ze eens met een YourGift cadeaukaart als moederdag cadeau of vaderdag cadeau. Papa’s en mama’s zijn namelijk onmisbaar voor het talent van de toekomst!

De cadeaukaart die je nooit meer vergeet

Met de YourGift Card geef je altijd een origineel vaderdagcadeau. YourGift Cards zijn te besteden bij meer dan 6000 restaurants, warenhuizen, wellnesscentra, kledingwinkels, parfumerieën, online shops en onze eigen webshop. Bestel je YourGift Card voor 15:00 uur en wij versturen de cadeaukaart nog dezelfde werkdag.

Waarom YourGift als Vaderdagcadeau? 

  • YourGift is aangesloten bij het EGI Waarborg, dit maakt de YourGift Card anders én wel zo veilig
  • Het saldo op de YourGift Card kan in meerdere malen besteed worden
  • Gemakkelijk te personaliseren
  • De waarde van de YourGift Card is 100% gegarandeerd *

Het saldo op de kaart is vrij besteedbaar voor een periode van 27 maanden. Daarna wordt er € 1,05 per kwartaal aan kosten afgewaardeerd van het saldo op de kaart voor het in stand houden van en het kunnen blijven garanderen van het (resterende) saldo op de kaart.

YourGift, dé cadeaukaart die je nooit meer vergeet!

Persoonlijk contact

Heb je hierover een vraag? Wij vertellen je graag meer!

Contactgegevens
YourGift, dé cadeaukaart met ruim 6.000 bestedingspunten.

Het nummer één cadeau

Lees hier waarom de YourGift cadeaukaart het nummer één cadeau is dat je nooit meer vergeet.

Waarom YourGift Cards?

Bestel de YourGift cadeaukaart

Iedere dag is een geefmoment. Bestel direct jouw YourGift Card!

Bestel hier