Voor alle papa’s miljoenen cadeaus

Voor alle papa’s miljoenen cadeaus

17 juni wil jij de aller, allerliefste vader verrassen met een leuk cadeau… maar hoe? Je knutselwerkje van school is net niet geworden wat het had moeten zijn (papa vindt het toch wel mooi hoor!) en vorig jaar heb je hem al een stropdas gegeven. YourGift heeft voor alle papa’s miljoenen cadeaus!

Voor de BBQ-papa
Een echte papa-taak, zo kun je barbecueën wel noemen. De kolen aansteken, het vlees kruiden en vooral niet vergeten op tijd om te draaien! Op een mooie zomerdag pakt hij ’s middags al de barbecue uit de schuur om met z’n allen te kunnen genieten van satéstokjes, hamburgers en salades. Niet te veel broodjes natuurlijk, want dan zit je al vol voordat de vleesjes gaar zijn. Stiekem vindt papa zichzelf er ook erg stoer en vaderlijk uitzien achter de barbecue. Maar daar horen natuurlijk wel de nieuwste gadgets bij. Een hip schort om te knoeien, scherpe messen en een fijne barbecue. Zet jij de sausjes alvast klaar? Dan doet papa de rest!

Voor de Klus-papa
Een zelf getimmerde hoogslaper, een vijver met jouw lievelingsvissen of zelfs een hele nieuwe slaapkamer, papa klust het wel. Maar daar heeft hij natuurlijk wel wat spulletjes voor nodig. Een goede boormachine, tuingereedschap en andere klusspullen… op naar de winkel maar! Als een kind zo blij voelt hij zich als hij gaat shoppen in de bouwmarkt. Kan hij ook meteen een bloemetje meenemen voor mama omdat ook zij natuurlijk onmisbaar is. Eenmaal aan de slag in huis en in de tuin wil hij de kneepjes van het vak graag van generatie op generatie overbrengen. Hij leerde het immers ook van opa. Hij leert je alles over het snoeien van de planten en het aanleggen van het nieuwe terras. De zonnige zaterdagmiddag is voor papa nu echt geslaagd, met al zijn nieuwe spulletjes en gereedschappen.

Voor de Sport-papa
Net na het familieontbijt op zondag hijst papa zich in zijn wieleroutfit om zijn grote ronde te maken, nu het nog lekker koel is in de ochtend. Het begon als een hobby, maar inmiddels is papa al best snel en stapt hij steeds vaker op de fiets. Als een echte professional racet hij over zijn favoriete wegen en in de zomervakantie waagt hij zich zelfs aan de bergen in Frankrijk. Denkt hij soms dat hij meedoet aan de Tour de France? Een extra outfit kan hij wel gebruiken en in een mooi passend setje ziet hij er natuurlijk nog flitsender uit. Met een GPS horloge kan hij goed bijhouden of hij nou echt zo snel is, en kan jij zien of hij niet toch stiekem een beetje opschept. Niet vergeten om hem aan te moedigen hè?

Voor de Bier-papa
Is jouw papa een liefhebber van speciaal biertjes? Dan vindt hij het vast te gek om thuis een keer een eigen bierproeverij te houden! Dan kan hij met zijn beste vrienden een potje kaarten en verschillende biertjes proeven. Bruine biertjes, blonde biertjes, IPA’s…. Welke is nou eigenlijk het lekkerst? Ze hebben allemaal hun eigen smaak en het is natuurlijk leuk om te weten waarom ze nou zo van elkaar verschillen. Met een ware ‘beer making kit’ kan papa zelfs zijn eigen biertjes brouwen. Vergeet hem dan niet een boekje te geven waarin hij alle ‘recepten’ op kan zoeken. De andere ontbrekende ingrediënten voor een leuke proeverij (goede vrienden van papa en lekkere hapjes) vind je vast ook snel. En anders kan je mama even lief aankijken voor wat hulp. Dit wordt een top avond!

Met YourGift verras je jouw papa zeker voor Vaderdag! Ook als hij geen BBQ-papa, Klus-papa, Sport-papa of Bier-papa is. Met de YourGift Cadeaukaart kiest hij namelijk zelf uit miljoenen cadeaus!

 
 
 
 
 
 

 

Deze Vaderdag YourGift

Zondag 17 juni 2018 is het tijd om de aller, allerliefste vader eens flink te verrassen! Hele middagen worden op school toegewijd aan het Vaderdag knutselen en de zoektocht naar leuke Vaderdag cadeaus kan beginnen. Ben jij op zoek naar een geschikt Vaderdag cadeau? Een te gekke set tuingereedschap, een sportieve activiteit of andere cadeaus voor mannen? Met de YourGift cadeaukaart geef je je vader zelf de keus en weet je zeker dat je cadeau voor hem een schot in de roos is. De YourGift Card is hét cadeau om nooit meer te vergeten; de kaart is namelijk te besteden bij ruim 6.000 bestedingspunten, waaronder de Praxis, Avantisport, Fletcher Hotels, Humphrey’s restaurant en velen meer!