Voor alle vaders

Voor alle vaders

Hoeveel papa’s heb je eigenlijk?

Laatst ging mijn dochter samen met een vriendinnetje spelen bij haar vader. Inderdaad, haar vader woont ergens anders. Toen mijn man beide dames op kwam halen en mijn dochter  liefkozend zei: “Hoi pap”, en vervolgens “dag pap, tot de volgende keer”, vroeg het vriendinnetje: “Hoeveel papa’s heb je eigenlijk?”

Een ‘echte’ en een stiefvader

Mijn kinderen hebben er dus twee. Een ‘echte’ en een stiefvader.  Ook mijn zoon was laatst lichtelijk in de stress omdat hij in de dezelfde week twee sleutelhanger- rekjes-van-hout-en-spijkers in elkaar moest knutselen. Dat er anno 2016 nog steeds zo ‘stiefjes’ tegen aan gekeken wordt is eigenlijk een wonder. De rol van de vleessnijdende man op zondag ligt ver achter ons en gelukkig weten we al jaren dat vaders, in welke vorm dan ook,  voor kinderen ontzettend belangrijk zijn geworden. Hoogste tijd dus om de aller leukste en liefste lief-, stief-, zorg-, pleeg- of bonus vader tijdens Vaderdag  in het zonnetje te zetten.

Wat willen vaders eigenlijk?

Willen ze de nieuwste alles-in-een gereedschap koffer (bij ons te bestellen), een spannend dagje uit met het (samengestelde) gezin (regelen we ) of dromen ze ervan om in een Ferrari 360 Modena te kruipen? Er zijn 1001 mogelijkheden, ideeën en cadeaus voor Vaderdag en YourGift helpt je graag bij dit bijzondere geef moment.

Papa is bijzonder

Maar ben je als gezin in deze hedendaagse tijd toch net even anders? Maak dan een foto van alle gezinsleden bij elkaar en plaats deze op een YourGift Card. Lief,- stief-, pleeg-, zorg- , bonus,- broers en zusjes,  laat op die manier zien wat hij voor jullie betekent. Want eigenlijk is het heel simpel,… Vaders willen vooral vader zijn, 365 dagen per jaar. En juist dat maakt hem, in elke hoedanigheid,  zo bijzonder. Jullie foto voor Vaderdag op een Giftcard?