Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
Stichting Vrienden Spaarne Gasthuis aangesloten bij YourGift Cards.

Stichting Vrienden Spaarne Gasthuis aangesloten bij YourGift Cards.

Met de YourGift Cadeaukaart is het mogelijk om (een deel van) het saldo te doneren aan één van onze aangesloten goede doelen en dit is nu ook mogelijk aan de Vrienden van het Spaarne Gasthuis.

Geef om elkaar, geef voor elkaar
In de regio Kennemerland en Haarlemmermeer kent de gastvrijheid in het Spaarne Gasthuis geen grenzen. Die zijn er helaas wel voor de financiering van allerlei extra’s. Mooie extra’s als een warm ingerichte familiekamer of een handmassage aan bed om te ontspannen.

Het Spaarne Gasthuis biedt naast de beste zorg ook een vriendelijke, gastvrije omgeving. Met hulp van de Vrienden is het mogelijk extra voorzieningen te realiseren die niet uit het zorgbudget betaald kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op www.spaarnegasthuis.nl

Over YourGift Cards

YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook een eigen Gifts&More cadeaukaart. Deze is zowel fysiek als online breed besteedbaar, te doneren aan goede doelen of te verzilveren voor een andere A-merk cadeaukaart.

De YourGift Cadeaukaart heeft een zeer ruime geldigheidsduur, een 100% saldogarantie (EGI) en het Keurmerk Cadeaukaarten.

Meer informatie over zakelijk bestellen.