Werken bij YourGift, Je moet het maar kunnen

Werken bij YourGift, Je moet het maar kunnen

Most wonderful time of the year

De feestmaand is begonnen en zo ook voor YourGift, de drukste -, maar vooral ook mooiste tijd van het jaar.  De Sinterklaas cadeautjes (die besteld zijn via onze webshop) zijn inmiddels uitgepakt en de eerste Giftcards die op het ‘heerlijke’ avondje zijn uitgedeeld worden ondertussen weer volop besteed.

All I want for Christmas

De afgelopen maanden stroomden de aanvragen met eindejaarsbestellingen bij ons binnen. Het geefmoment van het eindejaarsgeschenk is ieder jaar weer voor zowel de werkgever als werknemer een bijzonder moment van het jaar.  En dus zijn wij,  met de radio zachtjes op de achtergrond, waar Last Christmas en Jingle Bells elkaar in rap tempo opvolgen, hier allang in de kerststemming.  Geven is immers leuker dan krijgen. Dus,  All I Want for Christmas is You(rGift)!

Van uitdaging tot beleving

Eén van de uitschieters en daarmee ook één van de grootste uitdagingen,  is onze order voor Defensie. Een bestelling zoals deze diende uitgevoerd te worden met de nodige betrokkenheid, daadkracht en, zoals Defensie het zelf zo mooi verwoord, met af en toe een brok in je keel. We hebben het e.e.a. moeten afvinken maar kunnen concluderen dat we bij YourGift ‘geschikt’ bevonden zijn.

Geschikt!

Gistermorgen zijn de laatste giftcards, die met een nabestelling binnendruppelde geactiveerd. Ruim 55.000 YourGift cards!  Gepersonaliseerd, verzonden en inmiddels geactiveerd voor Defensie.

 Werken bij YourGift, Je moet het maar kunnen

Wij wensen alle mensen die betrokken zijn bij Defensie en alle mensen die van de Sint of Kerstman een YourGift Card cadeau hebben mogen krijgen, alvast fijne feestdagen toe en veel plezier met YourGift.  Overigens heel geschikt om te verzilveren in onze webshop of bij de  + 6000 restaurants, shops, belevenissen en andere bestedingspunten in heel Nederland.