Een YourGift Card voor de laatste loodjes

Een YourGift Card voor de laatste loodjes

Ik wil ze, ik wil ze, ik wil ze
Elke morgen voordat ik vanuit centraal station naar mijn werk liep, stapte ik even naar binnen. Het kostte  me iedere dag weer minstens 10 minuten maar het was het altijd waard. Vanaf de parterre liep ik direct naar de roltrap die me naar de 7e hemel bracht op de 3e etage. De schoenenafdeling van de Bijenkorf. En daar stonden ze, net iets hoger dan de rest, te midden van al haar onderdanen: Mijn Jimmy Shoo’s Plat bekeken is € 500,00 voor schoenen best veel geld, maar ik zie het als investering. Net als Whisky of antiek worden deze beauty’s vast met de jaren steeds meer waard en verdient het zich uiteindelijk terug. Ik was al jaren aan het sparen.. Tot afgelopen zondagmorgen manlief mij verraste met een ontbijtje en een YourGift Card. Zelf ontworpen en met persoonlijke tekst: De laatste loodjes. Ik hoef eigenlijk niet veel meer te zeggen:
Ik heb ze, ik heb ze, ik heb ze!