YourGift Cards, special friend van Sportclub Only Friends.

YourGift Cards, special friend van Sportclub Only Friends.

Voor het 3e jaar ondersteunen wij met een jaarlijkse donatie de mooie activiteiten van Sportclub Only Friends op het Friendship Sports Centre.

Zij zijn een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Het mooie van Only Friends is dat zij zelf geen beperking kennen. De slogan is dan ook: “je bent goed zoals je bent!”

Only Friends wordt mogelijk gemaakt door 200 fantastische vrijwilligers, 50 dito stagiaires en gerenommeerde ambassadeurs en sponsoren (Special Friends). Met inzet van allen, willen ze het sporten voor kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren mogelijk maken!

Daarnaast ondersteunen wij Only Friends en het Friendship Sports Centre ook op de volgende wijze:

  • Zakelijke kopers van YourGift Cadeaukaarten mogen 3% over de afgenomen cadeaukaartwaarde doneren aan maatschappelijke goede doelen w.o. aan Only Friends en het Friendship Sports Centre;
  • Ontvangers van YourGift cadeaukaarten kunnen het saldo, of een deel hiervan, ook doneren aan goede doelen w.o. het Friendship Sports Centre.

en

  • Wij bieden de Only Friends Giftcard aan waar YourGift 5% over de verkochte cadeaukaartwaarde direct doneert aan Only Friends. Deze cadeaukaart is te besteden bij vele fysieke- en online winkels, tijdschriften en magazines, te verzilveren in een ander A-merk cadeaukaart en te doneren aan goede doelen w.o. aan het Friendship Sports Centre.

Meer informatie over de Only Friends Giftcard.

Over YourGift Cards
YourGift Cards is hét platform van cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt. Naast een groot aanbod van A-merk cadeaukaarten heeft YourGift ook brands als de YourGift Gifts&More cadeaukaart, Your Green Gift cadeaukaart en de Your Luxury Giftcard.

De YourGift cadeaukaarten hebben 100% saldogarantie (EGI), een Keurmerk Cadeaukaarten en een vrije geldigheidsduur van ruim 4 jaar.

Meer informatie over zakelijk bestellen.