Saldo check
Saldo van jouw YourGift Cadeaukaart checken
x
YourGift Donatie Festijn 2023

YourGift Donatie Festijn 2023

Persoonlijk kijk ik het hele jaar uit naar de Kerstdagen en word ik ontzettend blij van de vele bedrijven die ons weten te vinden.

Dat zijn DE momenten waar ik ontzettend blij van wordt en zie dat jullie ook enthousiast worden van mijn verhaal die ik uitdraag op LinkedIn maar ook op de netwerken van Meerbusiness Amsterdam, Carbon Network en Meerbusiness Haarlemmermeer en Schiphol. Onze YourGift Cadeaukaart weten jullie inmiddels goed te vinden en de boodschap die ik uitdraag komt bij jullie aan! Wauwwww wat een fantastisch gevoel is dat, dank daarvoor.

Na onze mega Kerstdrukte gaan de voetjes op tafel om bij te komen van de grote drukte. Dit is ook gelijk het besefmoment dat wij in het nieuwe jaar weer veel Donatie Bonussen gaan uitreiken.

Het Carolien Tensen gevoel, met de Postcodeloterij cheques op pad gaan moet toch fantastisch zijn! Dat kan ik inmiddels beamen want ook dat doe ik inmiddels al meer dan 3 jaar dat ik bij YourGift werkzaam ben. Hoe mooi is het als wij dan ook nog een echt feest eromheen organiseren was de gedachte dit jaar…Een hele groep mensen met cheques in hun hand, wauw wat zou dat fantastisch zijn.

Dat gaan wij 6 April nu ook echt doen, ons eerste YourGift Donatie Festijn. Kan mij zo verheugen op die foto met al die cheques in de lucht. Wat gaan ze met onze Donatie Cheque doen? Franklin Waal gaat hier naar vragen op ons Festijn en hier fantastische filmpjes van maken. Franklin is van World Wide Socials en is een jonge ondernemer welke flink aan de weg aan het timmeren is en niet zonder succes. Hou hem in de gaten en ga vooral het gesprek aan wat een energie krijg je van hem. Clarinda Schipper van Het Beeldteam gaat weer prachtige foto’s maken en een mooie compilatie maken van deze fantastische dag, wij delen dit uiteraard met jullie op onze sociale media kanalen.

Wil je onderdeel uitmaken van deze impact dan kan dat op hele een simpele manier, koop je Cadeaukaarten bij YourGift Cards en ontvang onze Donatiebonus. Ga jij alvast nadenken aan welk Goed Doel je deze wilt laten overhandigen. Meer informatie nodig, dan kom ik graag langs of plannen wij een video call in en vertel ik je alles over YourGift en de maatschappelijke impact die wij maken. Ik kijk uit naar je email of telefoontje want alleen met elkaar kunnen wij impact maken. Karin@yourGift.nl 06-12564571