Kerstpakket of een cadeaukaart?

Schenk collega’s en relaties de ultieme keuzevrijheid met de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart!

De tijd van traditionele kerstpakketten is aan het verdwijnen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun medewerkers en relaties zelf te laten kiezen, en met goede reden: zo is iedereen blij met wat hij/zij als kerstgeschenk krijgt. Het laatste wat u als bedrijf wilt, is dat medewerkers en relaties hun kostbare kerstpakket niet gebruiken of ontevreden zijn.

YourGift maakt het bedrijven gemakkelijk door de introductie van de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart. Deze giftcard geeft collega’s en relaties de vrijheid om zelf hun kerstgeschenk uit te kiezen. 100% tevredenheid gegarandeerd. Klik hier voor meer informatie over zakelijk bestellen of bestel uw cadeaukaarten direct online!

Zoveel mensen, zoveel wensen

Met de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart kiest u het ideale kerstgeschenk voor medewerkers en relaties van het bedrijf.

Ongeacht hun leeftijd of functie, u laat ze zelf kiezen wat ze willen. Uiteraard kunt u per kaart de waarde bepalen. Voor elke wens zit er wel iets bij, want met de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart geeft u medewerkers en relaties de keuze uit allerlei verschillende cadeaukaarten, zoals een Bijenkorf giftcard, Thuisbezorgd kadobon, een (digitale) Bol.com bon en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om het bedrag aan een goed doel te schenken. Ook goed om te weten: u hoeft zich geen zorgen te maken over de geldigheidsduur van de kaart, die is namelijk éxtra lang.

Het bestellen en verspreiden van de kaart gaat heel eenvoudig en bespaart u dus niet alleen tijd, maar ook kopzorgen.

Digitale kerstborrel en cadeaus kiezen met de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart

In deze Coronatijd doen we er natuurlijk alles aan om onze collega’s en relaties te beschermen en gezond te houden. Hun gezondheid is van onschatbare waarde voor het goed functioneren van de business. Daarom vieren we de kerstborrel dit jaar niet samen op één locatie met het hele bedrijf, zoals we gewend waren, maar vaak gescheiden van elkaar in onze thuiskantoren. Om toch een beetje het kerstgevoel te delen en de collega’s en relaties te bedanken voor hun inzet en prestaties in het afgelopen jaar, kiezen veel bedrijven voor een alternatieve digitale kerstborrel.

Ondanks dat we niet samen kunnen zijn, mag een kerstgeschenk natuurlijk niet ontbreken. Het is één van de belangrijkste momenten in het jaar waarop u kunt laten zien dat u de medewerkers en relaties enorm waardeert.

Hoe het werkt? Daarover leest u hieronder meer:

YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart bestellen

 1. Kies waarden voor de kaarten
  U kiest hoeveel waarde er op de kaarten komt te staan. Dit mag uiteraard variëren. Het saldo mag door de ontvanger in één keer worden verzilverd, maar ook in delen.
 2. Maak de kaarten persoonlijk
  Geef de cadeaukaarten extra waarde door het de look en feel van het bedrijf te geven. Personaliseren is heel eenvoudig. Ook geschenkverpakkingen met logo behoren tot de mogelijkheden. Onze salesmanager staat klaar om u hierbij te helpen.
 3. Verstuur de kaarten
  Laat de cadeaukaarten direct naar de medewerkers/relaties versturen of ontvang ze eerst zelf.

Bent u er klaar voor om uw zakelijke YourGift Kerst Keuze Cadeaukaarten te bestellen? Neem dan direct contact op met onze sales manager via het contactformulier of klik hier om direct online te bestellen.

Bent u op zoek naar cadeaukaarten voor familie of vrienden? Klik dan hier.

Contactformulier

Neem gerust contact met ons op!

  Naam

  Organisatie

  E-mail

  Telefoonnummer

  Stel hier uw vraag