YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart

Op zoek naar het ultieme kerstcadeau van 2020?

Schenk keuzevrijheid met de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart!

Jaarlijks krijgen een hoop mensen kerstcadeaus waarvan ze niet zo goed weten wat ze er mee aan moeten. Veel van deze cadeaus belanden ergens achter in een kast, onder in de la, of nog erger…op de vuilnisbelt. Dat is natuurlijk ontzettend zonde, want een goed cadeau geeft een leven lang plezier. Soms weet u al wat iemand wil krijgen, dan is het eenvoudig. Maar voor al die andere situaties waarin u het even niet weet is er gelukkig een oplossing: schenk dit jaar anderen de vrijheid om zelf te kiezen met de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart!

 

Deze Kerst is de keuze echt reuze!

Met de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart weet u zeker dat uw kerstcadeau de ontvanger heel blij maakt. Degene waar u deze aan geeft mag namelijk zelf een cadeaubon uitkiezen! Voor elke wens zit er wel iets bij, want met de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart geeft u familie en vrienden de keuze uit allerlei verschillende cadeaukaarten, zoals een Bijenkorf giftcard, Thuisbezorgd kadobon, een (digitale) Bol.com bon en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om het bedrag aan een goed doel te schenken. Ook goed om te weten: u hoeft zich geen zorgen te maken over de geldigheidsduur van de kaart, die is namelijk éxtra lang.

De kerstgedachte in de vorm van een cadeaukaart

Kerst staat in het teken van geven om elkaar. Wat is er mooier dan iets geven waarmee de wereld een stukje mooier kan worden? Met de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger niet alleen een cadeaukaart kopen, maar ook de wereld een stukje mooier maken! Degene waar u deze kadobon aan schenkt kan er namelijk voor kiezen om het bedrag (of een deel ervan) te schenken aan één van de vele goede doelen die bij YourGift zijn aangesloten zoals de Hartstichting, Warchild en Make-A-Wish.

Hoe ver het ook is, YourGift brengt jullie samen

In deze Coronatijd doen we er natuurlijk alles aan om onze dierbaren te beschermen en gezond te houden. Daarom vieren we de kerstdagen dit jaar niet met de hele familie, zoals we gewend waren, maar vaak alleen met het gezin. Voor veel opa’s en oma’s, familie en vrienden betekent dat er niets anders op zit dan kerstmis op afstand te vieren.

Gelukkig leven we in een tijd waarin we contact kunnen leggen met elkaar op andere manieren zoals (video)bellen. Maar hoe leuk is het als je toch een cadeautje kan sturen, zodat jullie toch een beetje het kerstgevoel met elkaar kunnen delen? In plaats van samen onder de kerstboom cadeautjes uitpakken, kunnen jullie online cadeautjes uitkiezen met de YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart. Veilig of afstand, maar toch samen. Bent u benieuwd hoe het werkt? Volg dan de stappen hieronder:

YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart bestellen

  1. Kies een waarde voor de kaart
    U kiest het saldo op de kaart, dit saldo mag in één keer worden verzilverd, maar ook in delen.
  2. Maak de kaart persoonlijk
    Geef de cadeaukaart wat emotionele waarde door er een persoonlijk tintje aan te geven. Personaliseren is heel eenvoudig en regelt u direct online.
  3. Verstuur de kaart
    Laat de cadeaukaart direct naar degene versturen waaraan u hem wilt geven. Maak het nog specialer door een mooie geschenkverpakking te kiezen voordat u hem op de bus doet. Óf kies voor een digitale kaart en laat hem per e-mail bezorgen. Dat is nog sneller en gemakkelijker.

Bent u er klaar voor om uw YourGift Kerst Keuze Cadeaukaart(en) te bestellen?

Op zoek naar cadeaukaarten voor personeel of medewerkers? Klik dan hier voor de zakelijke pagina.