YourGift steunt kerstpakketten actie van Kim Feenstra

YourGift steunt kerstpakketten actie van Kim Feenstra

YourGift Cards steunt al enkele jaren met succes de Kerstpakketten actie van Kim Feenstra. Ook dit jaar hebben wij weer 150 Gifts&More Cadeaukaarten beschikbaar gesteld voor het geweldige initiatief van Kim om mensen die het moeilijk hebben toch leuke feestdagen te geven.

Armoede neemt toe in Nederland

De Nederlandse economie is relatief sterk uit de Coronacrisis gekomen. Maar helaas was dat niet van lange duur. De inflatie neemt sterk toe en dat voelt ieder huishouden in Nederland en dat heeft natuurlijk weerslag op de economische groei, die nu daalt.

Er is een sterk groeiend aantal mensen wat nu al nauwelijks kan rondkomen. Door de sterk verhoogde prijzen is boodschappen doen voor velen bijna onmogelijk geworden. De energierekening dreigt onbetaalbaar te worden. De armoede in Nederland neemt hierdoor sterk toe, dus misschien is dit jaar onze kerstpakketten-actie belangrijker dan ooit.

De feestdagen staat voor de één staat voor saamhorigheid, gezelligheid en liefde. Maar voor een groeiend aantal gezinnen zijn de feestdagen juist een bron van nog meer stress en verdriet.

Wat als je niet genoeg geld hebt om een lekkere maaltijd op tafel te zetten? Wat als er geen geld is om het thuis gezellig te maken? Als het zelfs niet lukt om met het kerstontbijt is lekkers op tafel te zetten en een kleinigheidje onder de boom al helemaal niet tot de mogelijkheden hoort?

Ook dit jaar willen wij 150 kerstpakketten vullen voor gezinnen die het zo goed kunnen gebruiken. Gezinnen die het verdienen om eens verrast te worden, die het verdienen de kerstdagen in te gaan met iets minder stress. Deze gezinnen willen wij wat verlichting bieden zodat de dagelijkse zorgen even vergeten worden.

Meer informatie over de kerstpakketten actie van Kim Feenstra? Bezoek dan haar website

Over YourGift Cards

YourGift Cards is ruim 17 jaar hét platform van cadeaukaarten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast een groot aanbod cadeaukaarten van bekende merken bieden zij ook eigen merken aan zoals de Your Gifts&More, Your Green Gift en de Your Luxury Giftcard. Deze hebben alle drie een EGI waarborg (100% saldo garantie), een Keurmerk Cadeaukaarten en een geldigheidsduur van ruim 4 jaar zonder beperkingen.

YourGift Cards is ook maatschappelijk betrokken met o.a. een donatiebonus regeling. Over de afgenomen YourGift Cadeaukaartwaarde doneren zij 3% aan goede doelen of maatschappelijke projecten. Dit doneert YourGift namens de afnemers van de YourGift Cadeaukaarten.

Meer weten over ons donatiemodel