YourGift Steunt Warchild

YourGift Steunt Warchild

YourGift Cards steunt War Child met donatiemodel!

De meesten van ons zitten inmiddels al meer dan 50 dagen in de ‘intelligente lockdown’. Werken vanuit huis met vaak meerdere banen tegelijk. Bij YourGift zien ze dat cadeaukaarten in deze tijden enorm gewild zijn. Werkgevers willen hiermee laten zien dat thuiswerkers enorm gewaardeerd worden. Daarbij geeft de overheid werkgevers, door een verruiming van de werkkostenregeling, meer fiscale ruimte om werknemers te belonen. En om daarmee ook goede doelen extra te steunen heeft YourGift een donatiemodel gelanceerd. Bedrijven die War Child een warm hart toedragen kunnen hiermee ook haar steentje bijdragen.

Hoe werkt het?

Bij afname van de fysieke en/of digitale YourGift Cadeaukaart doneert YourGift Cards 3% over de verkochte cadeaukaartwaarde aan WarChild. Dit doen we dan namens u als koper van onze cadeaukaart. Het donatiemodel heeft een oneindige looptijd, maar YourGift Cards heeft het recht om het donatiemodel eenzijdig te beëindigen.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met onze salesmanager Karin van Oevelen via sales@yourgift.nl.