YourGift Steunt Warchild

YourGift Steunt Warchild

YourGift Cards steunt War Child met donatiemodel!

De meesten van ons zitten inmiddels al meer dan 50 dagen in de ‘intelligente lockdown’. Werken vanuit huis met vaak meerdere banen tegelijk. Bij YourGift zien ze dat cadeaukaarten in deze tijden enorm gewild zijn. Werkgevers willen hiermee laten zien dat thuiswerkers enorm gewaardeerd worden. Daarbij geeft de overheid werkgevers, door een verruiming van de werkkostenregeling, meer fiscale ruimte om werknemers te belonen. En om daarmee ook goede doelen extra te steunen heeft YourGift een donatiemodel gelanceerd. Bedrijven die War Child een warm hart toedragen kunnen hiermee ook haar steentje bijdragen.

Hoe werkt het?

U maakt een keuze uit één of meerdere cadeaukaarten uit het onderstaande lijst. Bij daadwerkelijke afname doneert YourGift Cards dan 3% over de verkochte cadeaukaartwaarde aan War Child. Dit doen we dan namens u als koper van de cadeaukaarten.

Het donatiemodel gaat op voor afname van de volgende cadeaukaarten:

YourGift (fysiek & digitaal)
Bijenkorf (fysiek & digitaal)
Bladcadeau (digitaal)
Bol.com (digitaal)
ICI Paris XL (digitaal)
VVV Dinercheque (fysiek)
Weekendjeweg.nl (digitaal)
Wehkamp (fysiek & digitaal)

Het donatiemodel heeft in principe een oneindige looptijd. YourGift Cards heeft het recht om het donatiemodel eenzijdig te beëindigen en een wijziging door te voeren in het aangeboden assortiment cadeaukaarten.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met onze salesmanager Karin van Oevelen via [email protected].