YourGift Treasures ❤

YourGift Treasures ❤

Diamonds are a girls best friend! Een nummer dat Marilyn Monroe vol overtuiging zong in de musical ‘Gentlemen prefer blondes’. Terwijl dit in 1949 een lijfspreuk was voor vele vrouwen, zijn wij tegenwoordig wat minder veeleisend.

Want ondanks dat er in mijn sieradenbox geen diamanten te vinden zijn, word ik gelukkig van mijn tientallen kralenarmbandjes, de brede opvallende halskettingen en lange oorbellen met steentjes.

Chique oorbellen bij een jurkje tot een Casio horloge op casual Friday! 

In mijn vorige blog schreef ik over de pure noodzaak van een uitpuilende kledingkast. Een goed gevulde sieradenlade kan hierbij niet achterblijven. Iedere outfit heeft namelijk beslist een andere set sieraden nodig, toch?!

Zo kies ik bij een jurkje voor een dun armbandje met bedeltjes van het merk MijnBedels gecombineerd met een paar chique oorbellen van de Bijenkorf. Op casual Friday ga ik voor wat grotere oorhangers van Beautiful-Bijoux en mijn Casio horloge van horloge.nl.

Sieraden 4 Life: Fashion en ontwikkelingshulp gaan hand in hand!

Sinds vorige week zijn er in de YourGift webshop te gekke armbandjes van Sieraden 4 Life verkrijgbaar. Wat vind jij van de armbandjes, Jay or Nay? Bij het zien van deze armbandjes dacht ik meteen: HEBBEN!  Want naast dat deze sieraden fashionable zijn, heb ik meteen een steentje bijgedragen aan een goed doel.

Fashion en ontwikkelingshulp gaan bij dit merk hand in hand, hoe mooi is dat! De armbandjes van Sieraden 4 Life worden namelijk handgemaakt door vrouwen in Kenia: een ondernemende manier van ontwikkelingshulp!

Een tas of clutch in jouw lievelingsstijl!

Naast sieraden, zijn een aantal tassen in je collectie ook noodzakelijk! Opzoek naar een nieuwe? The Little Green Bag is hét shopadres voor trendy tassen van merken als Cowboysbag , MYOOMY en Fred de la Bretonière. Voor een tas of clutch in jouw lievelingsstijl, ga je hier dus zeker slagen!

Kortom, ook zonder diamonds  is er voldoende keus voor een goede set sieraden. Al deze genoemde fashion musthaves maken jouw outfits helemaal af. En het leuke is, dat ál deze Fashion Treasures verkrijgbaar zijn met een YourGift Card.