YourGift zet zorghelden op ongekende hoogte!

YourGift zet zorghelden op ongekende hoogte!

Waar zouden we zijn zonder al die fantastische mensen, die zich dag in dag uit inzetten om ons van de beste zorg te voorzien?! Deze week, in het teken van “de Week van Zorg en Welzijn”, zetten wij deze zorghelden graag extra in het zonnetje!

Zorghelden verrast met helikopter

Jim Bakkum zal, als gezicht van YourGift, op woensdag 14 maart over het land vliegen in een echte YourGift Helikopter.
De Helikopter zal landen in Holten, Arnhem en Horn, om zo drie genomineerde zorghelden op ludieke wijze in het zonnetje te zetten.

Heel Holland Zorgt

Als trotse partner van Heel Holland Zorgt zette YourGift en Jim Bakkum dit jaar al eerder zorghelden in het zonnetje.
In het SBS6 programma “Heel Holland Zorgt” werden deze zorghelden in 3 verschillende afleveringen verrast door YourGift en Jim Bakkum. Het is ontroerend om te zien hoeveel deze zorghelden betekenen voor de mensen om zich heen.

De zorgheld die je nooit meer vergeet!

YourGift vindt het dan ook belangrijk om haar respect en waardering te laten zien en tonen. Daarom ontvangen de drie genomineerde zorghelden een “YourGift Zorgheld 2018” award en uiteraard een YourGift Card waarmee de zorgheld zichzelf eens kan verwennen. Want vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met zorg. Het is fijn te weten dat er mensen zijn die zich iedere dag met hart en ziel inzetten om optimale zorg te bieden. Het werk dat deze zorghelden verzetten verdient daarom zoveel respect, onze waardering laten zien is wel het minste…..

Wil je live aanwezig zijn? De helikopter landt om 10.00 uur in Holten, om 12.00 uur in Arnhem en om 14.10 uur Horn!