YourGift, met het hart op de juiste plaats

Zorghelden in het zonnetje

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met de zorg. Of het nu gaat om een geboorte of een overlijden, de medewerkers in Zorg en Welzijn staan altijd voor iedereen klaar. Het werk dat zij verzetten verdient enorm veel respect en waardering.

YourGift is daarom trotse partner van Heel Holland Zorgt, een organisatie die zich inzet voor mensen in de zorg en hier landelijk aandacht aan geeft. Zij vertellen op betrokken wijze bijzondere verhalen van liefde en passie uit de zorgwereld, via Social Media en TV. Voor de 6-delige TV serie Heel Holland Zorgt is YourGift samen met Jim op pad te gaan om zorghelden, genomineerd door familie en vrienden, in het zonnetje te zetten en te verrassen met een oorkonde en een YourGift Card. Bekijk hieronder de fragmenten.


Helikoptertour in de week van Zorg en Welzijn

Na het succes van de TV serie zijn wij in de week van Zorg en Welzijn nog een keer op pad gegaan om drie zorghelden te verrassen, ditmaal genomineerd door collega’s en werkgevers. Samen met Jim Bakkum vlogen wij met de YourGift Helikopter van Holten naar Arnhem en Horn, om de zorghelden in het zonnetje te zetten. Bekijk hier de foto’s en beelden:

Bekijk de foto’s Beelden Shownieuws Beelden RTV Oost

Laat de zorg ook jou een zorg zijn!

Bij YourGift bieden we op een simpele manier de ultieme mogelijkheid om personeel, vrijwilligers, mantelzorgers of wie dan ook, persoonlijk te bedanken. Je kunt de kaart zelfs zo persoonlijk maken als je zelf wilt, bijvoorbeeld met je eigen foto of logo op de kaart.

Wie bedank jij vandaag nog?

Met het hart op de juiste plaats

Een geefmoment beleef je nooit alleen en daarom werken wij met verschillende goede doelen samen. Kies jij voor YourGift als eindejaarsgeschenk? Dan doneren wij een deel van de Giftcard waarde aan een goed doel naar keuze!

Bestel jouw eindejaarsgeschenk