Verras met een persoonlijk geschenk op de Dag van de Leidster

relatieschenken
Leid(st)ers en gastouders zetten zich dagelijks in om een fijne omgeving voor kinderen te creëren om in op te groeien. Om deze stille krachten in het zonnetje te zetten is de Dag van de Leidster in het leven geroepen. Zo kan er stilgestaan worden bij de grote taak die leiders, leidsters en gastouders vervullen in de opvoeding van kinderen. Zij mogen namelijk op zijn tijd wel een extra bedankje krijgen voor hun inzet. Voor leiders, leidsters en gastouders staan de kinderen altijd op de eerste plaats. Nu is het tijd om deze toppers eens op de eerste plaats te zetten! 🙂

Zeg dankjewel op de Dag van de Leidster

Iedere derde donderdag van september is het de Dag van de Leidster. Op 20 september 2018 kun jij dus de kans aangrijpen om leiders, leidsters en gastouders in het zonnetje te zetten. Zij verdienen namelijk een dag waarop ouders en werkgevers hun waardering laten blijken. Een bedankje is zeker op zijn plaats! Steeds meer ouders staan tegenwoordig al stil bij de Dag van de Leidster. Ouders geven op deze dag bijvoorbeeld een klein cadeautje. Maar het is natuurlijk ook leuk om als werkgever, bijvoorbeeld als kinderopvang, kinderdagverblijf of kindercentrum, je medewerkers te verrassen met een leuk geschenk. Ben je op zoek naar leuke cadeau ideeën om te geven op de Dag van de Leidster? Wij geven je graag een leuke cadeautip!

Verras leidsters met een persoonlijk geschenk

Verras je medewerkers op de Dag van de Leidster met een YourGift Card, de cadeaukaart die je nooit weer vergeet! Met de YourGift Card geef je altijd een origineel cadeau, want je kunt de cadeaukaart geheel naar eigen wens personaliseren. Bijvoorbeeld met je logo, een leuke teamfoto of een persoonlijk bedankje. Ook zou je een persoonlijke attentiekaart bij kunnen voegen om je medewerkers te bedanken. Zo maak je van deze cadeaukaart echt een persoonlijk cadeau.

Een gepersonaliseerde cadeaukaart is een ideaal cadeau voor hem en ook een leuk cadeau voor haar. De ontvanger kan met deze cadeaukaart namelijk zelf een cadeau uitkiezen bij één van de aangesloten winkels en webshops, uiteten gaan bij diverse restaurants, een donatie doen aan een goed doel of de cadeaukaart omruilen voor een andere giftcard. De YourGift Card biedt dus meer dan genoeg leuke cadeaus bij winkels als Bol.com, MediaMarkt, Zalando, Shoeby, ICI Paris XL, Praxis, fonQ.nl, de Bijenkorf, Topbloemen.nl en nog veel meer.

Dag van de Leidster voor alle medewerkers

Eigenlijk is de Dag van de Leidster niet alleen een moment om leid(st)ers en gastouders te bedanken, maar om alle pedagogisch medewerkers in het zonnetje te zetten. Deze medewerkers zijn goud waard, zowel voor de kinderen als voor je organisatie. Ook zij verdienen een bedankje. Geef ze een persoonlijk cadeau en daarmee een warm en dankbaar gebaar als bedankje voor de inzet. Met de YourGift Card wordt het makkelijk en leuk om bedankt te zeggen!